«

»

Mei 04

Lexa actie: 24 uur gratis full membership

Goed nieuws! Lexa heeft binnenkort een leuke actie voor alle Nederlandse singles! In het weekend van 9 tot en met 11 mei krijg je namelijk een full membership van 24 uur gratis!

Dankzij actie is Lexa testen gratis:

Je krijgt dus voor 24 uur een gratis full membership. Dat lijkt weinig, en dat is het ook. Maar het geeft je wel mooi de gelegenheid om Lexa te testen. Je krijgt namelijk toegang tot alle functionaliteiten van Lexa. Dat kost normaal gesproken geld en is dus nu tijdelijk even gratis. Wij raden je aan om tijdens die 24 uur vooral de functies te testen. Stuur wat berichten, start een chat met een leuke man of vrouw, etc. Doe alles wat je normaal, met een betaald abonnement, ook zou doen. Het zou zonde zijn als je na die 24 uur nog niet weet of je jouw full membership wilt verlengen!

Hoe werkt de actie?

De actie van Lexa werkt heel eenvoudig. Je kunt op twee manieren gebruik maken van de actie. De eerste is een gratis account aanmaken bij Lexa tussen 9 en 11 mei. Jouw full membership van 24 uur start direct, dus zorg dat je je inschrijft op het moment dat je tijd hebt om Lexa te testen!

Heb je nu tijd om een gratis account bij Lexa te nemen? Schrijf je dan alvast in! Singles die al lid zijn van Lexa krijgen namelijk ook 24 uur een gratis full membership. Het enige dat je dan hoeft te doen om het membership te activeren is inloggen tussen 9 en 11 mei. Dan gaat jouw gratis full membership van 24 uur gelijk in!

Test Lexa en schrijf je gratis in!

Ben jij single? Wil jij je inschrijven bij een datingsite? Is dat Lexa, of weet je het nog niet? Schrijf je dan nu alvast gratis in. Log in tussen 9 en 11 mei en ervaar zelf, gratis, of Lexa de datingsite is die bij jou past. Wat heb je te verliezen? Start, bijna, met online daten!

Schrijf je nu gratis in bij Lexa

Over de auteur

Ikwilonlinedaten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *