«

»

Feb 06

Valentijnsdag acties van datingsites en onze partnersites

Valentijnsdag acties, zij zijn er weer! Valentijnsdag is natuurlijk dé tijd om je (geheime) geliefde in het zonnetje te zetten en eens lekker te verwennen. Datingsites en webshops springen hier elk jaar weer op in met mooie Valentijnsdag acties om de singles en webshoppers met een relatie tot hun klant te maken. Wij hebben deze acties op een rijtje gezet, om je zo te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau of een nieuwe relatie, terwijl je nog geld bespaart ook!

Valentijnsdag acties van datingsites:

Laten we beginnen met de datingsites. Ben jij nog single en op zoek naar een nieuwe relatie? Beproef je geluk op Lexa. Bij hen krijg je een gratis full membership van 24 uur als je een gratis account neemt tussen 8 en 14 februari. Dit lijkt een actie van niets, maar het biedt een mooie gelegenheid om Lexa eens goed te testen voor je een full membership koopt!

Ben je een hoger opgeleide single die op zoek is naar een leuke date van jouw niveau? Match4me.nl heeft een soortgelijke Valentijnsdag actie als Lexa. Bij hen krijg je namelijk een gratis full membership van 3 dagen als je een gratis account neemt tussen 12 en 16 februari!

Ben je bijna vijftig of de vijftig al gepasseerd? Ben je op zoek naar een nieuwe relatie? Dan biedt 50plusmatch.nl jou een goede oplossing. Ook bij hen krijg je namelijk een full membership van 3 dagen als je tussen 12 en 16 februari een gratis account neemt!

Valentijnsdagacties van webshops:

Welke vrouw houdt nou niet van chocolade? Precies, wij weten het ook niet! Met chocolade maak je een goede beurt en het toeval wil dat je Chocotelegram.nl geen verzendkosten hoeft te betalen als je de kortingscode TTVAL13 voor 15 februari gebruikt. Is chocolade te standaard? Wat dacht je van een houten hart met zelfgekozen boodschap? Bij Mijnhartenwens.nl kun je die bestellen met 10 procent korting als je de kortingscode: valentijn10special gebruikt. Je hebt tot 15 februari de tijd om te bestellen. Is chocolade of een houten hart te goedkoop voor jouw geliefde? Wat dacht je dan van een horloge? Bij Horlogeboetiek.nl krijg je 10% korting op horloges van TW Steel en Mark Coblen als je de kortingscode Welkom2013 gebruikt voor 1 maart.

Andere cadeausuggesties:

Uiteraard kun je ook bij andere webshops terecht voor een mooi cadeau voor jouw Valentijn. Wat dacht je van Greetz.nl voor een kaartje naar jouw (geheime) vlam? Of wat dacht je van de mooie cadeaupakketten van Rituals? Daarmee verwen je jouw Valentijn pas echt!

Kijk verder op onze website voor meer cadeausuggesties of andere Valentijnsdag acties op onze actiepagina!

Over de auteur

Ikwilonlinedaten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *