Bilove

• Naam datingsite: Bilove
• Live sinds: 2011
• Categorie: Biseksuele datingsites
• Aantal leden: ?
• Percentage man/vrouw: Bilove is alleen voor vrouwen
• Leeftijdsopbouw van leden: Alle leeftijdscategorieën vanaf 18 jaar zijn vertegenwoordigd, maar het leeuwendeel is tussen de 21 en 49 jaar oud.
• Kun je, je gratis inschrijven? Ja
• Kun je full member worden? Ja
• Heeft Bilove algemene voorwaarden? Ja, klik hier
Heeft Bilove het Keurmerk Veilig Daten? Keurmerk Veilig Daten logo
Heeft Bilove het Thuiswinkel Waarborg? Thuiswinkel Waarborg logo
• Bijzonderheden: Bilove is één van de weinige datingsites die zich exclusief richt op biseksuele vrouwen of vrouwen die willen experimenteren.

 


Over Bilove:

Bilove is pas in 2011 gestart, maar maakte snel naam als één van de weinige biseksuele datingsites in Nederland. Media schreven erover mede omdat het de tweede opmerkelijke datingsite was van de oprichters. In 2008 hadden zij namelijk Secondlove.nl opgericht. Verder hebben de twee datingsites niets gemeen met elkaar. In het begin richtte Bilove zich op mannen en vrouwen, maar schakelde begin 2013 over op vrouwen.

Bilove is een kleine datingsite, in vergelijking met de grote datingsites zoals Lexa. Maar voor de kleine doelgroep waar zij zich op richten zijn zij behoorlijk groot. Zij richten zich dus alleen op vrouwen. Hierbij maakt het niet uit of je op zoek bent naar een vrouw voor een relatie of dat je alleen wilt ervaren hoe het is om voor één, of meerdere keren, het bed te delen met een vrouw. Zij hebben genoeg leden voor jou om te vinden wat jij zoekt!


Het inschrijven:

Om je in te kunnen schrijven hoef je maar een paar gegevens op te geven, zoals je geboortedatum, postcode, e-mailadres, seksuele voorkeur en hoe oud je ideale date is. Je kunt meteen aan de slag met het invullen van je profiel, zodra je je e-mailadres bevestigd hebt. Het inschrijven is bovendien gratis.


Je profiel:

Het profiel is het belangrijkste bij het online daten. Dat is immers jouw visitekaartje voor de andere leden. Bij het inschrijven geef je al dus al algemene informatie over jezelf. Deze informatie wordt weergegeven bij jouw profiel. Daarnaast kun je op jouw profiel ook meer vertellen over jouw hobby’s, interesses, uiterlijk, relatiestatus en seksuele geaardheid. Aan die laatste kun je ook gelijk zien wat voor mensen Bilove aantrekt. Je kunt niet alleen kiezen uit biseksueel, lesbisch of hetero, maar ook bischierig. Op Bilove kun je dus ook terrecht als je eigenlijk op mannen valt, maar wel nieuwsgierig bent naar hoe het is om te vrijen met een vrouw.

Een ander onderdeel van het profiel is “Ik sta open voor”. Daar gaat het over jouw doel voor jouw lidmaatschap bij Bilove. Je kunt kiezen uit: elkaar één keer ontmoeten voor seks, elkaar vaker ontmoeten voor seks of niet alleen seks, maar meer. Uiteraard kun je ook kiezen voor anders. Daarmee is het belangrijkste doel van de datingsite wel duidelijk: op seksueel gebied experimenteren of gewoon seks. Uiteraard kan dat ook uitlopen op een relatie en gezien de opties, en onze ervaringen, zijn daar ook zeker mensen naar op zoek. Maar de meerderheid is op zoek naar een vrouw om te ervaren hoe het is om daar het bed mee te delen.Het zoeken naar een date:

De zoekopties bij Bilove zijn beperkt. Je kunt zoeken op leeftijd, profielnaam, land en provincie. Dat is een stuk minder dan bij veel andere grote datingsites, maar dat is helemaal niet erg. Bilove is een grote datingsite voor zo’n specifieke en kleine niche. Maar in vergelijking met de grote algemene datingsites zijn ze erg klein. Ze hebben geen honderdduizenden profielen, dus het blijft overzichtelijk. Bovendien kun je de resultaten gelukkig ook filteren op online leden en leden met foto, waardoor je geen tientallen pagina’s met profielen doorhoeft.

Naast het zelf zoeken heeft Bilove ook handige overzichten. Zo kun je zien wie jouw profiel bezocht heeft, wie jij zelf bekeken hebt en wie jou een knipoog gestuurd hebben. Heb je het profiel gevonden van een vrouw die jou wel bevalt? Dan kun je die toevoegen aan jouw vriendenlijst. Uiteraard is er ook een blokkeerlijst voor vrouwen die jou berichten blijven sturen als je geen interesse hebt.


Voorstellen van Bilove:

Uiteraard doet Bilove er ook van alles aan om jou aan een date te helpen. Daarom krijg je regelmatig mailtjes met daarin nieuwe matches die voor jou gevonden zijn. Deze matches bepalen zij aan de hand van de ingevulde informatie op jouw profiel. Zodat je qua leeftijd en interesses op één lijn zit, misschien niet helemaal, maar er zijn altijd raakvlakken. Kans is immers klein dat je met een kopie van jezelf wilt daten of experimenteren.


Het benaderen van je potentiële dates:

Heb jij een leuke vrouw gevonden waar je wel een beschuitje mee zou willen eten? Dan kun je een knipoog versturen. Dit is al beschikbaar voor leden met een gratis account. Daarnaast kunnen leden met een full membership ook een bericht versturen en dat is wel nodig als je iemand beter wilt leren kennen. Als laatste contact mogelijkheid is er de chatfunctie. Ook daarvoor heb je een full membership nodig.

Vanzelfsprekend hebben de andere leden dezelfde opties om in contact te komen met jou. Zodra iemand jou een chat, bericht of knipoog stuurt krijg je daar een notificatie van per e-mail.


Meer informatie over Bilove?

Wil je meer informatie over datingsite Bilove? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees onze Bilove review.
Lees de Bilove ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Wat moet Bilove kosten?
Bekijk de Bilove acties!
Wil je met Bilove contact?
Wil je Bilove opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij BiloveSchrijf je nu gratis in bij Bilove.be

Bilove review

Bilove stond hoog op ons lijstje om te testen, omdat Bilove één van de weinige datingsites is die zich alleen op biseksuele vrouwen richt. Wij waren dan ook verheugd toen wij de gelegenheid kregen om Bilove te testen. Bilove, dé biseksuele datingsite voor vrouwen, is ons goed bevallen. De biseksuele datingsite ziet er goed uit. …

Bilove ervaringen

Bilove ervaringen van andere gebruikers: Er zijn ontzettend veel datingsites actief in Nederland. Hoe moet je er ooit één uitkiezen? Daarom helpen wij je erbij met onze website, maar ervaringen van andere bezoekers met datingsites kunnen ook belangrijk zijn. Voor de Bilove ervaringen van andere bezoekers kun je hier terecht. Hieronder kun je hun Bilove …

Bilove kosten

Wat moet Bilove kosten? Inschrijven is gratis bij Bilove, maar als je contact wilt leggen met een leuke vrouw of wilt reageren op een bericht van een mooie vrouw dan moet je een full membership afsluiten. Dat is dus hetzelfde als bij vrijwel alle datingsites. Jouw vrouw voor een erotisch avontuur vinden is dus gratis, …

Bilove acties

Veel datingsites hebben af en toe acties om meer klanten te trekken. Net als winkels eigenlijk. Datingsites hebben verschillende soorten acties. Sommige geven een leuke korting op een full membership, terwijl anderen een full membership voor een bepaalde periode gratis weggeven. Ook kun je soms dingen winnen, zoals een dinerbon, single reis of bioscoopbonnen. Het …

Bilove contact

Wil je met Bilove contact opnemen, omdat je een vraag of opmerking hebt hebt over de datingsite? Of heb je misschien een klacht en wil je daar een oplossing voor? Je kunt dat op de volgende manieren doen: • Contactformulier • E-mail • Post • Telefoon Met Bilove contact via het contactformulier: Je kunt via …

Bilove opzeggen

Wil je Bilove opzeggen? Wij hopen dat dat komt doordat je een mooie vrouw hebt ontmoet waarmee je hebt ontdekt hoe het is om de liefde te bedrijven met een vrouw. Of omdat je een relatie hebt gevonden via Bilove. In dat geval: gefeliciteerd! De andere optie is dat je niet tevreden bent over de …