Christelijke datingsites

Op deze pagina’s staan alle christelijke datingsites die wij op onze website hebben staan. De naam van de categorie zegt het al, christelijke datingsites zijn voor mensen die het christelijke geloof aanhangen. Welke stroming dat is maakt niet uit. Of je nou rooms-katholiek, protestants of orthodox bent, je kunt je inschrijven bij christelijke datingsites.

Ben jij niet gelovig? Of heb je een ander geloof? Dan kun je je er niet inschrijven. In feite kan het natuurlijk wel, maar je moet een geloofsstroming opgeven. Bovendien zijn de andere leden op zoek naar iemand met een christelijk geloof. Dus als atheïst maak je weinig kans.

Voor- en nadelen van christelijke datingsites:

Als het geloof voor jou een belangijke plaats in je leven inneemt is het wenselijk als dat voor jouw (toekomstige) partner ook geldt. Of dat je in ieder geval met je toekomstige partner goed over het geloof kunt praten. Een partner die daaraan voldoet vindt je op christelijke datingsites. Andere voordelen zijn er eigenlijk niet. Het geloof is namelijk het enige waarin christelijke datingsites zich onderscheiden.

Nadelen zijn er wel. Zo is het aantal leden op een christelijke datingsite bijvoorbeeld vaak een stuk lager dan op een algemene datingsite. De kans dat er dus een geschikte partner voor jou tussenzit is dus wat kleiner. Daarnaast mis je dus ook een hoop singles die misschien ook goed bij je passen. Dat iemand niet gelovig is, of het geloof niet zo belangrijk vindt dat hij of zij een gelovige partner zoekt bij een christelijke datingsite, betekent nog niet dat bij jou zou kunnen passen. Bovendien kan een niet-gelovige ook gaan geloven door de tijd die hij of zij met je doorbrengt. Verder kleven er geen specifieke nadelen aan christelijke datingsites.

Date je toch liever niet bij een christelijke datingsite? Kijk dan eens bij ons overzicht van alle datingsites! Of is christelijke dating echt iets voor jou? Kijk dan eens bij de onderstaande datingsites!

De volgende christelijke datingsites staan op deze pagina:


Opzoeknaarjou
Gestart in: 2005
Aantal members: 546
Verhouding mannen/vrouwen? 50%/50%
Kun je gratis lid worden? Ja
Kun je premium member worden? Ja
Controle op de profielen? Ja
Hebben zij het Keurmerk Veilig Daten? Keurmerk Veilig Daten logo
Hebben zij het Thuiswinkel Waarborg? Thuiswinkel Waarborg logo
Bijzonderheden: Opzoeknaarjou is een christelijke datingsite, waardoor alleen gelovigen zich kunnen aanmelden.

Schrijf je nu gratis in bij Opzoeknaarjou