Maatje meer dating

Op deze pagina staan alle datingsites die vallen in de categorie “maatje meer dating”. Deze datingsites richten zich op mensen met een volslank profiel en uiteraard op mensen met een voorkeur voor iemand met een maatje meer. Het aantal datingsites dat zich richt op deze doelgroepen is vrij beperkt, maar aangezien steeds meer Nederlanders tot de volslanke doelgroep behoort hebben wij besloten om hier extra aandacht aan te geven.

Na- en voordelen van maatje meer dating:

Het grootste nadeel is hetzelfde als bij alle gesegmenteerde datingsites: je sluit een (groot) deel van potentiële kandidaten buiten. Daarnaast is het leuk om verrast te worden tijdens leuk contact of een gezellige date door iemand waarin je in eerste instantie nooit gedacht zou hebben dat hij/zij je type zou zijn, en dat is bij dergelijke websites beperkt. In dit specifieke geval focus je met name op het uiterlijke aspect, terwijl, zeg nou zelf, het innerlijk toch het belangrijkste is.

Uiteraard zitten er ook voordelen aan maatje meer dating. Het grootste voordeel van datingsites in deze categorie is dat je weet dat de mensen die lid zijn van deze websites geen moeite hebben met het daten met iemand die geen maatje 34 of M heeft. En dat is best handig in deze tijden waarin het uiterlijk als zeer belangrijk wordt beschouwd. De kans op het vinden van een leuke date is op dergelijke datingsites dan ook groter voor volslanke mensen. Naast een grotere slagingskans scheelt het dus ook tijd. Je hoeft geen tijd te verdoen aan het contact leggen met iemand die alleen geïnteresseerd blijkt te zijn in iemand met een modellenfiguur of wasbordje.

En nu?

Is het daten op een maatje meer datingsite iets dat je wel zou willen uitproberen? Aarzel dan niet! Kijk eerst rustig rond op deze pagina om een website te vinden waarvan je denkt dat die bij je past en schrijf je vervolgens gratis in. Misschien heb jij binnenkort dan wel een leuke date en leidt dat tot een nieuwe vriendschap of een serieuze relatie.


Maatjemeer-Match.nl
Gestart in: 2004
Aantal members: ?
Verhouding mannen/vrouwen? ?
Kun je gratis lid worden Ja
Kun je premium member worden? Nee, credits
Controle op de profielen? Ja
Hebben zij het Keurmerk Veilig Daten? Keurmerk Veilig Daten logo
Hebben zij het Thuiswinkel Waarborg? Thuiswinkel Waarborg logo
Bijzonderheden: Om bij Maatjemeer-Match.nl full member te worden kun je credits kopen.
Als je je inschrijft bij Maatjemeer-Match.nl kun je toegang krijgen tot de andere datingsites van Safe Dating Networks.

Schrijf je nu gratis in bij Maatjemeer-Match.nlSchrijf je nu gratis in bij Maatjemeer-Match.be