Lexa nummer 1

Lexa nummer 1 in dating:

Lexa is een specialist in dating. Ze zeggen zelf dat zij dé nummer 1 datingsite van Nederland zijn. Is dat zo? Dat hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt. De meeste mensen in Nederland zoeken in Google naar Lexa. Dus wat dat betreft is Lexa nummer 1. Volgens onderzoeksbureau TNS ook de hoogste naamsbekendheid van alle datingsites. En ook het aantal unieke bezoekers per maand is bij Lexa hoger dan bij bijvoorbeeld Relatieplanet, die vroeger nummer 1 waren. Uit cijfers van Comscore blijkt namelijk dat Lexa in de periode van augustus tot en met november 2012 iedere maand 223.000 unieke bezoekers had. Relatieplanet bleef ver achter met “slechts” 182.000. Secondlove.nl en Pepper.nl deelden de derde plek met 41.000 bezoekers per maand.

Qua ledenaantal zijn ze volgens hun concurrenten niet de grootste. Relatieplanet zegt bijvoorbeeld meer dan 4,8 miljoen inschrijvingen gehad te hebben. Maar het ledenaantal zegt niet zoveel. Het gaat namelijk niet om het aantal leden, maar om het aantal actieve leden. Je hebt immers niets aan bijvoorbeeld 100 leden als er maar 10 regelmatig online zijn. Daarom wijst alles er dus op dat Lexa nummer 1 in online dating is.

Lexa nummer 1 actie:

Lexa is uiteraard verheugd om het feit dat zij zich nummer 1 datingsite van Nederland kunnen noemen. Daarom hebben zij een speciale actie. Als jij je inschrijft op Lexanummer1.nl krijg je een full membership van 3 dagen gratis! Daarmee kun je dus drie dagen gratis gebruik maken van alle functionaliteiten van Lexa!

Drie dagen is natuurlijk niet genoeg om een nieuwe relatie te vinden. Zelfs niet bij nummer 1 Lexa! Maar het geeft je wel een mooie gelegenheid om de datingsite te testen en te kijken of je bereid bent om zelf geld te besteden aan een full membership, zodat je ook na die drie dagen van alle functionaliteiten kunt genieten! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu gratis in op Lexanummer1.nl!


Informatie over andere Lexa acties?

Wil je weten of Lexa nog meer acties heeft lopen? Of wil je meer informatie over acties van Lexa uit het verleden? kijk dan op onze pagina over de Lexa acties.


Meer informatie over Lexa?

Wil je meer informatie over Lexa? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees alle algemene informatie over Lexa.
Lees onze Lexa review.
Lees de Lexa ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Wat moet Lexa kosten?
Bekijk de Lexa acties!
Wil je met Lexa contact?
Wil je Lexa opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij Lexa