Relatieplanet app

Door het internet kunnen we altijd en overal online zijn. We kunnen dus ook altijd en overal online daten. Dat is het handige van datingsites! Hierdoor kun je de verloren tijd, in bijvoorbeeld het openbaar vervoer, besteden aan het vinden van een date! Toch zijn de meeste websites, en dus ook de meeste datingsites, nog steeds gemaakt voor op de PC of laptop. Een datingsite bekijken in de browser van je mobiele telefoon is normaal gesproken gewoon niet handig, omdat het niet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Je zult vooral veel over het scherm moeten scrollen of veel in en uit moeten zoomen om de datingsite te kunnen gebruiken. De schermpjes zijn simpelweg te klein en de datingsites zijn daar niet op aangepast.

Bij Relatiepanet is dit anders. Zij hebben een mobiele versie van hun website, zodat je toch via de browser van je mobiele telefoon kunt browsen.

De Relatieplanet app:

Relatieplanet had vroeger een app voor Android en iPhone. Deze app is inmiddels niet meer te downloaden. Waarom weten wij helaas niet. Je kunt Relatieplanet dus nu alleen nog gebruiken via je browser op je smartphone. Alleen voor Windows Phone is nog geen ondersteuning. Deze volgt binnenkort, zo staat op de website te lezen.


Meer informatie over Relatieplanet?

Wil je meer informatie over Relatieplanet? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees alle algemene informatie over Relatieplanet.
Lees onze Relatieplanet review.
Lees de Relatieplanet ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Wat moet Relatieplanet kosten?
Bekijk de Relatieplanet acties!
Wil je met Relatieplanet contact?
Wil je Relatieplanet opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij RelatieplanetSchrijf je nu gratis in bij Relatieplanet