Is Relatieplanet gratis?

Veel datingsites zeggen gratis te zijn, maar zijn dat vervolgens niet. Maar hoe zit het bij Relatieplanet? Is Relatieplanet gratis? Die vraag is makkelijk te beantwoorden: Nee Relatieplanet is niet volledig gratis. En dat is maar goed ook! Gratis datingsites zijn over het algemeen een stuk slechter dan betaalde datingsites. Waarom? Lees daar over op onze pagina over gratis datingsites.

Waarin is Relatieplanet gratis en waarin niet?

Relatieplanet is dus niet volledig gratis, maar wel voor een deel. Zo is het inschrijven bij Relatieplanet gratis. Ook het aanmaken en invullen van je profiel en het bekijken van andere profielen is gratis. En dat is top, omdat dat alles is wat je nodig hebt om te beoordelen of Relatieplanet jouw geld waard is of niet. Je kunt namelijk zien of er leuke mannen of vrouwen aangemeld zijn en of de datingsite er goed uitziet. Bij sommige andere datingsites moet je al een betaald account nemen als je je wilt inschrijven. Dan weet je nog niet eens zeker of er wel leuke mannen of vrouwen zijn en of er überhaupt andere leden zijn!

Wat niet gratis is bij Relatieplanet, is het in contact komen met die leuke man of vrouw die je gratis gevonden hebt. Daarvoor zal je een full membership moeten afsluiten. Met een full membership kun je berichten versturen en (webcam)chatten. Krijg je een bericht van een ander lid? Die kun je niet openen zonder full membership.

Waarom het goed is dat Relatieplanet niet gratis is:

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, vinden wij het uitstekend dat Relatieplanet niet gratis is. Door geld te vragen voor alle functionaliteiten zorgen zij ervoor dat zij jou een goede kwaliteit kunnen leveren. Het bouwen en onderhouden van een goede website kost tenslotte geld.

Ook hebben zij een klantenservice, die zelfs tot 23:00 uur telefonisch te bereiken is, om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Maar zij controleren ook alle profielteksten en foto’s, om te zorgen dat er geen smerige teksten of foto’s op hun datingsite te vinden zijn. Het moet natuurlijk wel netjes blijven! Ook kun je bij het team terecht als iemand jou beledigt of zich racistisch uitdrukt.

Tenslotte moeten zij er voor zorgen dat jij de man of vrouw van jouw dromen vindt. Daarvoor hebben zij veel leden nodig, want voor iedereen is hun droomprins of droomvrouw weer anders. Om veel leden aan te trekken maken zij reclame. Relatieplanet maakt die reclame op radio, televisie en internet en dat kost veel geld.

Kortom: Relatieplanet is niet gratis, om te zorgen dat jij op een mooie en goede website op een veilige en prettige manier jouw droomman- of vrouw kunt vinden.


Wat moet Relatieplanet kosten?

Ben je nieuwsgierig naar wat het kost om wel alle functionaliteiten van Relatieplanet te kunnen gebruiken? Kijk dan op onze pagina over de prijzen van Relatieplanet.


Soms is Relatieplanet goedkoper of gratis!

Relatieplanet is dus niet gratis, maar soms wel. Zij hebben namelijk af en toe acties waarbij je tijdelijk gratis gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Bovendien hebben zij regelmatig acties waarbij je een flinke korting op je full membership krijgt. Lees meer over deze acties van Relatieplanet.


Meer informatie over Relatieplanet?

Wil je meer informatie over Relatieplanet? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees alle algemene informatie over Relatieplanet.
Lees onze Relatieplanet review.
Lees de Relatieplanet ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Wat moet Relatieplanet kosten?
Bekijk de Relatieplanet acties!
Wil je met Relatieplanet contact?
Wil je Relatieplanet opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij RelatieplanetSchrijf je nu gratis in bij Relatieplanet