Relatieplanet kosten

Wat moet Relatieplanet kosten? Inschrijven is gratis bij Relatieplanet, net als bij veel andere datingsites. Maar als je een leuke potentiële date gevonden hebt zal je een full membership moeten afsluiten om contact met hem of haar op te kunnen nemen. Ook dit is hetzelfde als bij bijna alle datingsites. De liefde van je leven, vriendschap of leuke date vinden is dus gratis, maar om in contact te komen moet je wel betalen. Maar een vriendschap, leuke avond of liefde is toch wel wat geld waard?

Wij raden aan om je eerst gratis in te schrijven en rond te kijken of Relatieplanet de datingsite is die bij jou past. Zitten er potentiële dates voor jou bij? Want de foto’s en profielen kun je gewoon zien en lezen met een gratis account. Bevalt Relatieplanet je? Dan kun je een full membership afsluiten. Hierbij de verschillende opties en de bijbehorende kosten:

 

Relatieplanet Membership: Duur: Prijs per maand: Totale prijs:
Full member 12 maanden € 7,21 € 86,50
Full member 6 maanden € 10,85 € 63,50
Full member 3 maanden € 14,50 € 43,50
Full member 1 maand € 28,50 € 28,50

Als je een full membership afsluit bij Relatieplanet staat bij stap twee (onder de betaalmethode) het vakje automatisch aan bij automatisch verlengen. Het membership wordt dan bij het aflopen van jouw abonnement automatisch verlengd met dezelfde periode en tegen dezelfde prijs als het door jou gekozen full membership. Uiteraard kun je dit uitvinken of later in je account aanpassen. Wil je weten hoe je de automatische verlenging uit kunt zetten? Kijk dan op onze pagina over het opzeggen van Relatieplanet.

Het full membership kun je betalen met online machtiging (alleen overdag wegens veiligheidsredenen), creditcard (Mastercard en Visa), iDeal, bankoverschrijving of met PayPal.


Wat krijg je voor de Relatieplanet kosten terug?

Nu je weet wat de opties zijn en hoeveel deze full memberships van Relatieplanet kosten is het ook handig om te weten wat je er voor terugkrijgt. Hieronder staat daar een overzicht van.

 

Voordelen: Soort membership:
Onbeperkt toegang tot alle profielen Gratis member
Een eigen profiel maken + max. 20 foto’s plaatsen Gratis member
Profielfoto’s bekijken Gratis member
Interesse tonen in leuke members Gratis member (max 5 per dag) Full member (onbeperkt)
Alle foto’s bekijken Full member
Advertentievrij gebruik maken van Relatieplanet Full member
Zien welke members jouw profiel hebben bekeken Full member
Berichten sturen via het anonieme mailsysteem Full member
1-1 (webcam)chat met andere members Full member
Zoeken op trefwoorden Full member
Zien wie gratis en full member is Full member
Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten Full member
Relatieplanet reizen voor singles Full member
Je eigen profiel maken Full member
Datingcoach voor singles Full member

Ons advies:

Wij raden aan om te kiezen voor het full membership van een halfjaar. Dit omdat je dan, per maand, goedkoop uit bent én lang genoeg lid bent om aan te nemen dat je wel een relatie of vriendschap moet kunnen vinden. Bovendien is twaalf maanden wel erg lang voor het vinden van een relatie, dat lijkt ons zonde. Als je dan nog geen liefde of vriendschap gevonden hebt kun je het beter ergens anders proberen. Relatieplanet raadt zelf overigens een abonnement van drie maanden aan. Wellicht, omdat dat waarschijnlijk net te kort is voor de meesten om een relatie te vinden en zij door de verlenging meer verdienen dan bij een abonnement voor zes maanden.


Relatieplanet acties:

Vergeet niet om bij de Relatieplanet acties te kijken. Misschien hebben zij nu een actie waardoor de Relatieplanet kosten lager uitvallen!


Meer informatie over Relatieplanet?

Wil je meer informatie over Relatieplanet nu je weet wat de full memberships bij Relatieplanet kosten? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees alle algemene informatie over Relatieplanet.
Lees onze Relatieplanet review.
Lees de Relatieplanet ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Bekijk de Relatieplanet acties!
Wil je met Relatieplanet contact?
Wil je Relatieplanet opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij RelatieplanetSchrijf je nu gratis in bij Relatieplanet