Relatieplanet review

Wij hebben een full membership van Relatieplanet genomen om hen eens grondig onder de loep te nemen. En Relatieplanet is ons zeker goed bevallen! Zij hebben een paar jaar geleden hun website qua uiterlijk flink aangepast. Destijds deed de website er nogal ouderwets aan, maar daar is nu niets meer van over. De datingsite ziet er goed en verzorgd uit en maakt een betrouwbare indruk. Er is gebruik gemaakt van rustige kleuren en vooral het bordeaux rood bevalt ons erg goed;).

Relatieplanet en Lexa steggelen al een tijd over wie er nou de grootste datingsite van Nederland is. Wat vinden wij? Het hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt. Lexa krijgt de meeste bezoekers en wordt het meest gezocht via Google, terwijl Relatieplanet de meeste inschrijvingen heeft. Het zijn allebei hele grote datingsites in Nederland. Dat staat buiten kijf!

Zoek- en contactopties:

De zoekopties bij Relatieplanet zijn ontzettend uitgebreid. Je kunt op maar liefst 10! manieren op zoek naar een leuke date of jouw match, zoals Relatieplanet het zelf noemt. Sommige opties zijn vrij standaard voor datingsites, terwijl andere origineler zijn. Zo kun je uiteraard de matches bekijken die Relatieplanet heeft bepaald bij de door jou opgegeven voorkeuren. Een extra optie is om alleen nieuwe matches te bekijken. Zo hoef je niet steeds die hele lijst door en kun je gemakkelijk nieuwe matches bekijken. Verder kun je op foto zoeken of alleen zoeken naar leden die online zijn. Bij beide opties kun je zoeken op standaard kenmerken, zoals leeftijd, land, provincie, etc. Ook kun je alle nieuwe members opvragen of gewoon zoeken op bepaalde kenmerken, zoals je bij alle datingsites kunt. Een andere handige optie is de optie “Wie bekeken mijn profiel” daar is een grotere kans dat zij interesse in je hebben.

Bij de contactopties is weinig origineels, logisch ook, want op hoeveel manieren kun je contact hebben via het internet? Heb je een leuke man of vrouw gezien op Relatieplanet? Dan kun je uiteraard een berichtje sturen. Weet je niet zo goed wat je moet schrijven? Dan kun je je interesse kenbaar maken. Hij/zij krijgt dan een berichtje dat iemand interesse getoond heeft. Tot slot kun je chatten als je allebei online bent.

Relatieplanet app:

Relatieplanet heeft, net als een paar andere datingsites, een smartphone app voor Android en iPhone. Hierdoor kun je altijd en overal daten via Relatieplanet. Dit kan natuurlijk ook via een browser, maar dat is verre van ideaal en gebruiksvriendelijk. De app werkt goed en is gebruiksvriendelijk. Uiteraard kun je via de app precies hetzelfde als via de browser. Download daarom de Relatieplanet app om jouw date te vinden als je buitenshuis bent!

Originele opties bij Relatieplanet:

Relatieplanet heeft een aantal originele dingen waarin zij zich onderscheiden van andere datingsites. Zo organiseren zij bijvoorbeeld regelmatig het Relatieplanet Singlesfeest. Dat feest wordt ongeveer één keer per maand gehouden. De feesten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden voor een bescheiden bedrag. Je kunt er uiteraard dansen, maar ook loungen en speeddaten. De speeddate is gratis, maar je moet je wel van te voren aanmelden. Kijk op onze pagina over het Relatieplanet Singlesfeest voor meer informatie.

Relatieplanet organiseert niet alleen feesten waarbij jij jouw ideale partner kunt vinden. Zij hebben ook een Datingcoach die je helpt bij het online daten. Je kunt bijvoorbeeld een gratis E-book bestellen over de vijf grootste fouten tijdens het daten. Daarnaast worden er ook workshops georganiseerd en kunnen zij jouw profiel evalueren en verbeteringen adviseren. Heb je geen leuke profielfoto? Dan kun je bij een individuele fotoshoot mooie foto’s laten schieten.

Zelfs bij Relatieplanet heb je niet gelijk een nieuwe partner. Daar gaat natuurlijk wat tijd overheen. Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd. Wil jij op vakantie, maar wil je niet alleen? Dan kun je via Relatieplanet ook single reizen boeken.

Eindoordeel:

Aangezien wij geen negatieve punten hebben kunnen vinden tijdens onze Relatieplanet review en de relatief lage prijzen van de full memberships raden wij Relatieplanet graag aan. Wij hebben hen dan ook op nummer 2 in onze top datingsites lijst gezet.


Onze beoordeling van Relatieplanet:

Onze beoordeling van Relatieplanet

Relatieplanet ervaringen van anderen:

Je hebt nu onze Relatieplanet review gelezen. Hierdoor ben je nu een stuk beter geïnformeerd over de kwaliteit van Relatieplanet. Toch is het slechts één mening. Wil je meer meningen lezen? Lees dan de ervaringen met Relatieplanet van onze andere bezoekers. Wil je zelf een review achterlaten? Dan kun je dat daar uiteraard ook doen.


Wat moet Relatieplanet kosten?

Lijkt Relatieplanet jou wel wat nu je onze Relatieplanet review gelezen hebt? Wil je weten wat de prijzen van een full membership zijn bij Relatieplanet zijn? Kijk dan op onze pagina over “wat moet Relatieplanet kosten“?


Meer informatie over Relatieplanet?

Wil je meer informatie over Relatieplanet nu je onze Relatieplanet review gelezen hebt? Klik dan op één van de onderstaande links.

Lees alle algemene informatie over Relatieplanet.
Lees de Relatieplanet ervaringen van onze andere bezoekers of laat er zelf één achter.
Wat moet Relatieplanet kosten?
Bekijk de Relatieplanet acties!
Wil je met Relatieplanet contact?
Wil je Relatieplanet opzeggen?

Schrijf je nu gratis in bij RelatieplanetSchrijf je nu gratis in bij Relatieplanet