Datingtips voor vrouwen

Daten kan erg lastig zijn, zeker als het voor jou een tijd geleden is of als je het nog nooit gedaan hebt. Er wordt wel eens denigrerend, en eigenlijk erg jaloers, door mannen gezegd dat vrouwen het veel makkelijker hebben als het op versieren aankomt. Trek een sexy truitje aan, lach om zijn grapjes en je hebt de hele avond gratis drank (mannen zijn nou eenmaal simpel). Daar hebben zij ook wel gelijk in en vrouwen beamen dat ook wel, maar als je als vrouw op zo’n manier mannen versierd is de kans op een vaste relatie niet erg groot. Ben je daar wel naar op zoek? Dan kun je de onderstaande tips beter even goed doorlezen. Ben je op zoek naar spannende erotische avonturen? Dan kun je het best een sexy truitje aantrekken en naar de kroeg gaan.

Maar waarom aparte datingtips voor vrouwen? Mannen en vrouwen zijn nogal verschillend, een hoop datingtips zijn voor iedereen geschikt, maar veel tips zijn vooral van toepassing op mannen, vandaar deze aparte pagina met datingtips voor vrouwen. Ben je benieuwd wat wij de mannen aanraden? Kijk dan op de pagina met datingtips voor mannen.


Datingtips voor vrouwen:

 1. Zorg dat je er altijd goed uitziet, ongeacht je inkomen. Mooi haar en wat lippenstift, terwijl je een oude outfit aanhebt zal alsnog zijn hoofd jouw kant op laten draaien. Je kan altijd de ware Jacob tegenkomen dus zorg dat je er altijd goed uitziet.
 2. Geef nooit informatie die je niet hoeft te geven. Een mysterieuze vrouw maakt mannen gek.
 3. Hou de afspraakjes kort, maar je date geïnteresseerd. Minder is altijd meer.
 4. Probeer fit te blijven. Wordt lid van een sportschool, ook al heb je er een hekel aan, je prins op het witte paard houdt net zoveel van je lichaam als van je persoonlijkheid.
 5. Laat hem betalen. Als hij geïnteresseerd is, is hij geïnteresseerd genoeg om ervoor te zorgen dat je goed eet en veilig thuiskomt met de taxi.
 6. Ga niet met een man naar bed voordat hij gek op je is. Als je te vroeg met iemand het bed in duikt zal dat alles zeer waarschijnlijk verpesten. Lees meer over intimiteit op onze pagina hierover.
 7. Laat de man wachten en wees nooit te vroeg. Dat is het recht van een vrouw.
 8. Shopuitjes met je vriendinnen zijn heilig. Zet niet alles aan de kant voor je date.
 9. Zorg ervoor dat je goed kunt zoenen. Mannen houden niet van vrouwen die niet kunnen zoenen. Oefen op je teddybeer als het moet.
 10. Praat nooit over ex-vriendjes. Vooral hun prestaties in de slaapkamer zijn uit den boze.
 11. Kom niet te beschikbaar of wanhopig over. Mannen houden ervan om moeite te moeten doen, maar speel ook geen spelletjes.
 12. Als je graag kinderen wilt, begin daar dan niet over op de eerste date.
 13. Bekritiseer zijn moeder nooit, tenzij je single wilt blijven. Lees meer over waar hij en jij op af kunt en moet knappen op de speciale pagina over afknappers.

 

Je hoeft uiteraard niet alle datingtips op te volgen, zo hoef je een afspraakje niet kort te houden als je het heel leuk vind, maar zorg er dan voor dat je date nog een keer wilt afspreken en de volgende afspraakjes niet in het niet vallen bij eerdere. Ook kunnen mannen het wel waarderen als je af en toe de rekening betaalt en niet alleen hen laat betalen. Zo laat je zien dat je onafhankelijk bent en je niet alleen met hem uitgaat, omdat hij alles voor je betaald. Maar als je de meeste tips opvolgt ben je weer een stap dichterbij het versieren van je prins op het witte paard.

Tenslotte willen wij je er even op wijzen dat dating risico’s met zich meebrengt, met name voor vrouwen. Bij dating draait het tenslotte om het ontmoeten van nieuwe mensen en je weet nooit of diegene wel zo is als hij of zij zich voordoet. Daarom doe je er goed aan onze veiligheidstips te lezen, zodat je zeker weet dat je veilig op zoek kunt gaan naar je nieuwe vlam!