Actie bij e-Matching.nl! Leg 15 gratis contacten!

e-Matching.nl, dé datingsite voor hoger opgeleiden, bestaat deze maand 15 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje en cadeaus! En die delen zij deze maand uit. Heb jij nog nooit een account gehad bij e-Matching.nl? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Als jij je gratis inschrijft bij e-Matching.nl mag je met 15 mannen of vrouwen GRATIS contact leggen.

Bespaar geld met e-Matching.nl!

Normaal gesproken heb je een full membership nodig om contact te leggen. Door je deze maand gratis in te schrijven kun je dus mooi geld besparen! Deze actie biedt je namelijk de mogelijkheid om e-Matching.nl goed te testen en te kijken of deze datingsite iets voor jou is. En wie weet? Misschien heb je maar 15 contacten nodig om jouw nieuwe vriend of vriendin te ontmoeten!

Halve maand gratis full membership!

Heb je pech en heb je niet genoeg aan 15 contacten? Dan heeft e-Matching.nl nog een ander cadeau voor je. Je krijgt namelijk een full membership van 15 dagen GRATIS als je zelf een full membership afsluit van 3 maanden of langer. Zo heb je een halve maand extra de tijd om jouw droomman- of vrouw te vinden!

Beide acties zijn maar een beperkte tijd geldig. Je hebt tot en met 31 augustus de tijd om er gebruik van te maken. Kijk voor meer informatie over deze en andere acties op onze actiepagina!

Wacht niet, maar schrijf je nu gratis in!

Ben jij hoger opgeleid en wil je gaan daten, omdat je het zat bent om single te zijn of gewoon omdat je wel weer zin hebt in een relatie? Schrijf je dan nu gratis in bij e-Matching.nl en profiteer van hun actie!

Schrijf je nu gratis in bij e-Matching.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.