Acties: Lexa Date Days en gratis membership bij Relatieplanet!

We schreven eerder al over actie van 50plusmatch.nl en Match4me.nl. Zij waren de eerste datingsites die inspelen op de populariteit van online dating in de zomer. Lexa en Relatieplanet volgen nu met de Lexa Date Days en een mooie kortingsactie van Relatieplanet!

Gratis membership van Relatieplanet:

Relatieplanet heeft de laatste tijd veel acties om nieuwe leden te trekken. Het is wel duidelijk dat zij de grootste datingsite van Nederland willen blijven! Dit keer geven zij een gratis full membership van 3 dagen! Dat is niet erg lang natuurlijk, maar lang genoeg om te kijken wat jij van Relatieplanet vindt. Bevalt Relatieplanet jou? Dan kun je je full membership verlengen.

Om te kunnen profiteren van het gratis full membership van Relatieplanet hoef je je alleen gratis aan te melden. Lijkt het daten via Relatieplanet jou wel wat? Haast je dan! De actie is alleen vandaag nog! Dus schrijf je nu snel en gratis in om te profiteren!

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

Lexa Date Days actie:

Bij Lexa zijn de Lexa Date Days weer gestart. Tot en met 21 juli krijgen alle nieuwe leden een gratis full membership als zij zich gratis inschrijven. Het gratis full memberhsip is er een van 3 dagen. Dat is niet lang, maar geeft je genoeg tijd om, gratis, te kijken of Lexa de juiste datingsite voor jou is. Bevalt Lexa jou? En dat nemen wij wel aan, dan kun jij je full membership uiteraard verlengen.

Om van de Lexa Date Days actie te profiteren hoef jij je alleen maar gratis in te schrijven. Wacht niet te lang, want de actie duurt nog maar een paar dagen! Schrijf je dus nu gratis in bij de nummer 1 datingsite van Nederland!

Schrijf je nu gratis in bij Lexa

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.