Alle Moederdagacties van datingsites op een rij!

Moederdag lijkt op het eerste gezicht geen periode waar datingsites massaal op inspringen. Maar niets is minder waar. Moederdag is een erg interessante periode voor datingsites. Er zijn tenslotte alleenstaande moeders die wellicht op zoek zijn naar een nieuwe partner. Daarnaast hebben alle singles iets gemeen. Zij hebben geen (irritante) schoonmoeder. En daarom springen datingsites handig in op Moederdag met allerlei acties!

Moederdagactie Relatieplanet:

Bij Relatieplanet krijg je na je gratis inschrijving een full membership van 3 dagen cadeau. Dat lijkt weinig, maar dat geeft je wel 72 uur de gelegenheid om Relatieplanet eens goed te testen. Op die manier hoef je geen geld uit te geven om alle functionaliteiten van de datingsite te kunnen gebruiken en voorkom je bovendien dat je geld uitgeeft aan iets waar je wellicht niet tevreden over bent. Ben je na die 3 dagen tevreden en wil je langer full member blijven? Sluit dan een nieuw full membership af! Bekijk alvast de kosten van hun full memberships en schrijf je gratis in om gebruik te maken van hun Moederdagactie! De actie duurt nog tot en met 11 mei.

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

Moederdagactie Lexa:

Bij Lexa krijg je ook een gratis full membership tijdens hun Moederdagactie. Dit keer niet van 3 dagen, zoals bij Relatieplanet, maar van slechts 24 uur. Dat geeft je jammer genoeg minder tijd om Lexa te testen, maar het is in elk geval iets. Schrijf je dus gratis in en bekijk of Lexa jou bevalt. Is Lexa de nummer 1 datingsite voor jou? Sluit dan een full membership af (bekijk de kosten alvast hier) en ga op zoek naar een spannende date, jouw nieuwe liefde of vriendschap! De actie duurt nog tot en met 11 mei.

Schrijf je nu gratis in bij Lexa

Moederdagactie 50plusmatch.nl:

Ben je 50-plusser en vrijgezel? Schrijf je dan nu gratis in bij 50plusmatch.nl. Daar krijg je namelijk een full membership van 3 dagen gratis! 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50-plussers, en is het proberen dus zeker waard! De actie duurt nog tot en met 12 mei. Schrijf je dus nu gratis in en hopelijk verleng jij je full membership!

Schrijf je nu gratis in bij 50plusmatch.nl

Moederdagactie Match4me.nl:

De datingsites zijn dit jaar niet bepaald origineel, want ook bij Match4me.nl kun je tijdens Moederdag 3 dagen een gratis full membership krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 12 mei een gratis account nemen. Jouw gratis full membership wordt dan geactiveerd. Match4me.nl is een datingsite voor hoger opgeleiden. Is het voor jou belangrijk dat jouw toekomstige partner op hetzelfde (of een hoger) intelectueel niveau zit? Schrijf je dan nu gratis in bij Match4me.nl!

Schrijf je nu gratis in bij Match4me.nl

Moederdagactie Nieuwerelatie.nl:

Is jouw relatie recent of langer geleden op de klippen gelopen? En bij jij toe aan een nieuwe relatie? Schrijf je dan gratis in bij Nieuwerelatie.nl. Je krijgt dan een gratis full membership van 3 dagen! Je moet je dan wel uiterlijk 12 mei inschrijven. Ga op zoek naar je nieuwe relatie op Nieuwerelatie.nl door je nu gratis in te schrijven!

Schrijf je nu gratis in bij Nieuwerelatie.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.