Spectaculaire Be2 korting!

De Be2 korting is spectaculair! Je krijgt namelijk een grote korting als je een full membership van een halfjaar of langer kiest. De korting loopt op tot maar liefst 68 procent korting!

Waarom een full membership?

Inschrijven was altijd al gratis bij algemene datingsite Be2, maar dan kun je niet van alle mogelijkheden gebruik maken. Met een gratis account kun je je eigen wensen voor jouw date aangeven. Ook kun je uiteraard je eigen profiel invullen, zodat anderen kunnen beoordelen hoe leuk jij bent. Bovendien kun je op zoek naar een leuke man of vrouw om mee te daten.

Met een gratis account kun je dus al veel, maar je krijgt er geen dates mee. Je kunt namelijk geen berichten lezen die je ontvangt van andere leden en je kunt zelf ook geen berichten versturen. En juist met die belangrijke twee functies scoor je een leuke date!

De Be2 korting:

Daarom is deze korting van datingsite Be2 zo gunstig voor jou! Een abonnement voor 3 maanden kost namelijk € 49,90 per maand. Dat is een flinke smak geld, zeker in deze tijd. Daarom kun je beter een abonnement van 6 of 12 maanden afsluiten. Een abonnement voor zes maanden kost namelijk € 24,90 per maand. Dat is een korting van 50 procent. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt namelijk maar liefst 68 procent korting als je een full membership voor een heel jaar afsluit. Dan kost een abonnement van Be2 nog slechts € 15,90 per maand!

Je kunt dan een heel jaar online daten voor slechts € 190,80, terwijl je voor 3 maanden online daten € 149,70 afrekent. Wij raden je dus aan om gelijk een full membership voor een heel jaar af te sluiten. Je investeert dan 21 procent meer, terwijl je maar liefst 400 procent meer tijd hebt om de man of vrouw van jouw dromen te vinden!

Wat moet je doen voor de Be2 korting?

Om die kortingen van 50 of zelfs 68 procent te krijgen hoef je niets te doen, behalve een full membership van een halfjaar of langer af sluiten. De korting wordt automatisch verrekend. Sluit je een abonnement af bij Be2? Zet dan gelijk de optie “automatisch verlengen” uit bij je accountinstellingen. Op die manier loopt je full membership gewoon af en bepaal je zelf of je een nieuwe wilt afsluiten.

Schrijf je nu gratis in en word premium lid!

Schrijf je nu gratis in bij Be2 en sluit een full membership af en profiteer van de Be2 korting van 50 of zelfs 68 procent korting! En wellicht heb jij binnenkort een aantal leuke dates en ontmoet jij je droomman of vrouw!

Schrijf je nu gratis in bij Be2

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.