Biseksuele vrouw heeft voorkeur voor sex met vrouw

Als een biseksuele vrouw kan kiezen tussen sex met een vrouw of met een man, kiest zij meestal voor sex met een vrouw. Dit blijkt uit een enquête van Playboy. Maar liefst 90 procent van de biseksuele vrouwen heeft die voorkeur.

Speciaal lesbo-nummer:

De enquête werd gehouden ter ere van een speciaal lesbo-nummer. De Nederlandse Playboy had daarmee een wereldprimeur. De speciale editie is door twee jonge lesbiennes gemaakt. Bovendien vallen alle gebruikte modellen op vrouwen. Dat was ook een belangrijke voorwaarde voor de maaksters, Maartje Weijers en Lote Madeleine. “Wij genieten van de naaktshoots, maar als die vrouwen daarna in de interviews over hun vriendje gaan uitweiden, is dat gewoon jammer.”

Biseksuele vrouw?

Ben jij een biseksuele vrouw met een voorkeur voor vrouwen? Dat komt goed uit! Bilove is een biseksuele datingsite speciaal voor biseksuele vrouwen. Mannen zul je er niet vinden! Biseksueel zijn is uiteraard geen vereiste om je gratis in te kunnen schrijven bij Bilove. Als jij, als vrouw, graag een keer wilt experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht is dat natuurlijk ook prima! Schrijf je nu snel gratis in en ga op avontuur!

Schrijf je nu gratis in bij Bilove

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.