Crisis zorgt voor grotere kans op relatie!

Het is crisis, je kunt er niet omheen. De media berichten er continu over, zodat we het niet kunnen vergeten. Bijna dagelijks verschijnen er berichten over cijfers die aangeven dat de crisis voorlopig niet achter de rug is. Toch heeft de crisis ook zijn positieve kanten. Zo kunnen singles en datingsites voor hoger opgeleiden namelijk profiteren van de werkloosheid. Hun visvijver en doelgroep wordt namelijk alleen maar groter!

Hoge werkloosheid, meer studenten:

De crisis begon in 2008. Toen zat slechts 3,8 procent van de Nederlandse beroepsbevolking werkloos thuis. Dat was, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), in april 2013 opgelopen tot maar liefst 8,2 procent!

Een gevolg van deze hoge werkloosheid is dat studeren steeds populairder wordt. Waarom zou je immers proberen een baan te krijgen in deze tijd? Kans dat het lukt is toch klein. Een betere optie is dan om te studeren. Op die manier vergroot je je kennis en is de kans op het vinden van een baan ook een stuk groter als je afgestudeerd bent. Dit blijkt ook uit een bericht op Nu.nl van 14 mei. Daarin werd geschreven dat tot dan toe een recordaantal scholieren zich had ingeschreven voor een studie. Het aantal inschrijven lag maar liefst 20 procent hoger dan vorig jaar. Bovendien nam ook het aantal middelbare scholieren dat een tussenjaar wil inlassen af. Nog slechts 5 procent wil dat, na het behalen van hun diploma, doen in plaats van 20 procent een jaar geleden.

(Langer) studeren goed voor singles:

Studeren biedt voor singles nog een extra voordeel. Niet alleen vergroten zij de kans op het vinden van een baan. Ook de kans op het vinden van een relatie neemt toe. Tenminste, als er gekozen wordt voor een studie op HBO- of WO-niveau. Waarom? Nou, je kunt je dan ook inschrijven op een datingsite voor hoger opgeleiden, zoals eDarling.nl, PARSHIP.nl, e-Matching.nl of Match4me.nl. Deze websites worden steeds populairder.

eDarling.nl bijvoorbeeld is de grootste datingsite op het gebied van dating voor hoger opgeleiden, terwijl ook E-matching.nl goed aan de weg timmert qua populariteit. Ook de kansen op een leuke date en een relatie zijn bij deze websites een stuk groter. Hoger opgeleiden nemen online dating namelijk erg serieus.

Profiteer van de crisis!

Profiteer van deze crisis door het doen van een studie op HBO of universitair niveau! Dit kun je bijvoorbeeld doen bij NTI.nl. NTI.nl is één van de grootste aanbieders van opleidingen en cursussen. Je kunt bij hen zelf bepalen wat je studeert en waar. Zij bieden alles aan, van korte cursussen tot volledige master programma’s. Je kunt thuis studeren of klassikaal, wat jij wilt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de cursus relatiecounceling? Die cursus komt overeen met het HBO-niveau. Je kunt daarna dus meteen aan de slag als relatietherapeut. En alsof een baan nog niet genoeg is, kun je je ook nog eens als single inschrijven bij e-Matching.nl! Dankzij je cursus via NTI.nl moet je, als relatietherapeut, toch via E-matching.nl wel een partner kunnen vinden (en behouden)!

Denk vooruit. NTI

NTI.nl bestaat 70 jaar!

Ok, even alle gekheid op een stokje. Relatiecounceling lijkt ons erg interessant, maar is misschien niets voor jou. Wees niet getreurd. NTI.nl heeft ontzettend veel opleidingen en cursussen. Kijk op hun website voor het totale aanbod.

Het volgen van een cursus of opleiding via NTI.nl is nu extra interessant. Zij bestaan namelijk 70 jaar en hebben allerlei leuke acties waarvan je kunt profiteren. Zo maak je kans op een Androidtablet als je een cursus of opleiding bij hen start.

Bovendien geven zij 25 procent korting op je inschrijving als je een MBO-opleiding start (op=op). Wil je een HBO-opleiding doen? Dan krijg je een wellnessvoucher t.w.v. € 60,- voor 2 personen, zodat je tussen het studeren door lekker kunt ontspannen (op=op). Alsof dat nog niet genoeg is geven zij op hun top 10 cursussen 40 procent korting! Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op NTI.nl of kijk voor meer acties op onze actiepagina!

Meld je nu aan bij NTI.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.