Rectificatie: actie voortijdig beëindigd, eDarling.nl gratis, 48 uur lang!

eDarling.nl heeft voor het eerst in lange tijd weer eens een actie! De vorige was namelijk voor Moederdag 2013. Bij eDarling.nl krijgen nieuwe en bestaande leden nu een gratis full membership van 48 uur!

Mooie kans om eDarling.nl te testen!

De actie van eDarling.nl geeft je een mooie kans om de datingsite eens goed te testen. Zij zijn dé datingsite voor hoger opgeleiden. Hun matchsysteem is ontwikkeld in samenwerking met de Rijksuniversiteit van Groningen, dus zij weten waar zij het over hebben. eDarling is dan ook geen goedkope datingsite. Nu eDarling.nl gratis is voor 48 uur kun je mooi kijken of zij de juiste datingsite voor jou zijn. Zijn ze het niet? Dan ben je in elk geval geen geld kwijt. Maar wij gaan er vanuit dat jij jouw full membership zult verlengen!

Schrijf je dus nu gratis in bij eDarling.nl, vul je profiel zo goed en compleet mogelijk in, upload jouw beste foto’s en start met daten via eDarling. Doe alles wat je normaal ook zou doen als je een full membership afsluit. Ga op zoek naar een leuke man of vrouw, verstuur berichten, start een chatsessie, etc. Je moet er immers wel alles uithalen om een goed oordeel te vormen!

Hoe activeer ik mijn gratis full membership?

Heb jij nog geen account bij eDarling.nl? Schrijf je dan nu gratis in! Vergeet niet om gelijk de kortingscode: bfbdc9 in te vullen (deze staat als het goed is al ingevuld). Rond jouw inschrijving af en bevestig deze door op de bevestigingslink te klikken in de e-mail die je van eDarling gekregen hebt. Jouw full membership is nu gelijk geactiveerd!

Heb jij al wel een account bij eDarling.nl en wil jij ook eDarling.nl gratis volledig gebruiken? Log dan nu in en vergeet niet gelijk de kortingscode: bfbdc9 in te vullen (deze staat als het goed is al ingevuld). Jouw full membership is nu gelijk geactiveerd!

Rectificatie: eDarling.nl beëindigd actie voortijdig:

Beste singles, tot onze spijt hebben wij bericht gekregen van eDarling.nl dat zij de actie per direct (5 mei) beëindigen. Een reden wordt helaas niet gegeven. Je krijgt dus nu geen gratis tijdelijk full membership bij eDarling.nl. Desondanks kun je je prima inschrijven bij eDarling.nl, want het is en blijft dé datingsite voor hoger opgeleiden!

Schrijf je nu gratis in bij eDarling.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.