Edarling is EliteDating

eDarling is van naam veranderd en gaat verder onder de naam EliteDating. Op 3 februari is de nieuwe merknaam gelanceerd.

EliteDating:

eDarling begon in 2006 in Nederland. Daarvoor was de datingsite al succesvol in het buitenland. Volgens hun website hebben zij wereldwijd inmiddels meer dan 13 miljoen leden (gehad). Bovendien vinden elke maand ruim 2.000 vrijgezellen hun partner via de datingsite.

Met de naamwijziging hopen zij zich nog beter te kunnen positioneren als datingsite voor hoger opgeleiden. Naast de wijziging van de merknaam, en bijbehorend logo, veranderd er verder niets.

EliteDating blijft zich focussen op hoger opgeleiden. Andere singles mogen zich ook inschrijven uiteraard, maar de datingsite bestaat voor 60% uit hoog opgeleide vrijgezellen.

Schrijf je in:

Ben jij hoger opgeleid? En zoek je iemand van een gelijk of hoger niveau? Neem dan eens een kijkje op EliteDating! Zij zijn één van de weinige datingsites met een contactgarantie. Krijg jij weinig reacties? Of kun je geen leuke mannen of vrouwen vinden? En voldoe jij aan een aantal voorwaarden? Dan krijg je het geld van je full membership terug. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu gratis in!

Schrijf je nu gratis in bij EliteDating.nlSchrijf je nu gratis in bij EliteDating.be

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.