Fetish eindigt in aanrijding door trein

Een fetish voor openbare en spannende vrijpartijen is geëindigd door een aanrijding met een trein.

Het ongeluk:

Bij de vrijpartij, in Oekraïne, verloor de vrouw (van in de 30) haar leven. De man (41) kwam er beter van af. Hij is zijn beide benen kwijt geraakt. Het ongeluk gebeurde toen het stel samen op het spoor lag tijdens een vrijpartij. Zij hoorden de locomatief blijkbaar niet aankomen en werden aangereden.

De Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken reageerde ook op het opmerkelijke ongeval. Zij zeiden tegen de pers dat het stel, in de centraal gelegen stad Zaporizja, het blijkbaar niet voor elkaar kreeg om “hun natuurlijke passie in bedwang te houden toen ze naar huis liepen”. Het verliefde stel “wilde een extreme sensatie bij het spoor beleven”. Nou die extreme sensatie hebben zij gekregen!

Heb jij ook een seksuele fetish?

Heb jij ook een seksuele fetish en zoek je een partner om die fetish mee te delen? Schrijf je dan eens in bij een sexsdatingsite, zoals Adultmatch.nl. Bij hen kun je precies aangeven wat jouw op seksueel gebied opwindt. Potentiële sexpartners kunnen dan mooi zien of jij dezelfde lusten hebt als zij. En jij kunt uiteraard die van hen zien.

Adultmatch.nl is daarnaast één van de grootste datingsites voor sexdating van Nederland. Dus schrijf je snel gratis in en kijk eens rond! Maar beloof ons één ding. Doe het wel op een veilige manier!

Schrijf je nu gratis in bij Adultmatch.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.