Geplande sex voor Nederlandse moeders

Het sexleven van de Nederlandse moeders is tot een triest niveau gedaald. Zij hebben het namelijk zo druk dat zij sex met hun partner moeten plannen. Spontane sex zit er dus niet meer in. En zeg nou zelf. Spontane sex is toch veel lekkerder?! Maar door 33 procent van de Nederlandse moeders wordt de sex gepland, blijkt uit een enquête van tijdschrift Kek Mama.

Sex niet enige dat niet soepel loopt:

Het sexleven is niet het enige dat niet zo soepel verloopt voor moeders met jonge kinderen. De 1.500 moeders (tussen de 20 en 45 jaar) hebben gemiddeld ongeveer 4 keer per maand ruzie met hun partner. 3 procent heeft zelfs elke dag ruzie met hun partner. Niet bepaald een fijne relatie dus.

Een andere schokkende conclusie is dat maar liefst 90 procent van de moeders aangeeft zich te ergeren aan hun huidige partner. Wat is er dan mis met hun huidige partner? Nou dat is een hele lijst! De genoemde redenen zijn: lui, passief, initiatiefloos, opvliegerig, slordig, laks, koppig, onverschillig, egoïstisch, gemakzuchtig, eigenwijs, bot en kortaf.

Toch tevreden met relatie:

Met al die tekortkomingen is het misschien niet verwonderlijk dat een kleine 20 procent van die moeders wel eens verliefd is geworden op een ander. Slechts 33 procent heeft dit aan haar partner verteld. Het is niet bekend of zij een affaire gehad hebben tijdens hun verliefdheid.

Toch willen de vrouwen hun partner niet kwijt. Dit kunnen wij concluderen uit de jaloezie die 33 procent van de vrouwen toch nog heeft. De jaloezie gaat zelfs zo ver dat zij de telefoon van hun mannen controleren op sms-berichten, voicemails en verdachte telefoonnummers.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.