Gratis mini-date bij Bagels & Beans van Pepper

Pepper.nl heeft weer een nieuwe actie lopen, speciaal voor haar nieuwe leden! Vorige maand had Pepper.nl al een actie waarbij je een gratis single reis naar Costa Rica kon winnen. Deze actie is een stuk minder spectaculair, maar wel weer origineel. Bovendien was de kans dat je won bij de vorige actie vrij klein. Bij deze krijg je de prijs sowieso als je aan de voorwaarden voldoet! Wat de prijs is? Elk nieuw lid met een full membership krijgt een gratis mini-date bij Bagels & Beans ter waarde van € 10,-!

Gratis mini-date van Pepper.nl:

De gratis mini-date bij Bagels & Beans is dus weer een nieuwe originele actie van Pepper.nl. Als je je gratis inschrijft bij Pepper.nl en voor het eerst een full membership afsluit krijg je een voucher van € 10,- cadeau. Hiermee kun je dan met de date, die je op Peppers.nl ontmoet hebt, naar de Bagels & Beans voor een kopje koffie en een bagel. Dat wordt een vrij korte date dus de rest van je date zul je zelf moeten verzinnen.

Voorwaarden voor de mini-date:

Uiteraard kleven er, zoals bij elke actie, voorwaarden aan. Zo krijg je de voucher voor de mini-date alleen als het je eerste full membership bij Pepper.nl is. Daarnaast moet je full membership zijn afgesloten na 11 oktober en uiterlijk op 31 december. Tevens is het een op=op actie. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je maar één voucher per persoon krijgt en dat je je niet meerdere keren mag inschrijven. Maar misschien kun je toch twee keer op een mini-date van Pepper. De kans is aanwezig dat je date ook zo’n voucher heeft gekregen!

Do you love to date?

Hou jij van daten? Of ben jij gewoon op zoek naar een leuke date, vriendschap of relatie? Schrijf je dan gratis in op datingsite Pepper.nl. Pepper.nl is anders dan andere datingsites. Zo organiseren regelmatig leuke single events, de profielen zien er origineel uit en eigenlijk is de hele look and feel van Pepper.nl uniek! Na het inschrijven kun je gelijk een full membership afsluiten, zodat je van alle functionaliteiten gebruik kunt maken. En als cadeautje krijg je van Pepper.nl een gratis mini-date bij Bagels & Beans, zodat je jouw date kunt versieren tijdens een kopje koffie!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.