Gratis single reis bij Pepper.nl!

Pepper.nl heeft regelmatig acties voor haar leden. Zo kreeg je in het verleden een Bol.com- of bioscoopbon als je een full membership afsloot. Nu komt Pepper.nl met een nieuwe actie. Hun meest spectaculaire en interessantste actie tot nu toe! Je maakt namelijk kans op een single reis naar Costa Rica ter waarde van € 1.800,-!

Wat is een single reis?

De naam zegt het al. Een single reis is een reis voor singles. Je gaat dan op vakantie met een aantal andere singles, zowel mannen als vrouwen. Alle singles zijn op zoek naar een relatie. Doordat zo’n reis een aantal dagen duurt heb je ruim de tijd om de andere singles te leren kennen en hun hart te veroveren! Wordt jij niet verliefd tijdens de single reis? Dan heb je in ieder geval een leuke vakantie gehad!

De win een single reis actie van Pepper.nl!

Bij Pepper.nl kun je dus kans maken op een single reis naar Costa Rica ter waarde van maar liefst € 1.800,-! Wat moet je daar voor doen? Weinig, je hoeft alleen op zoek te gaan naar je ware liefde, of een leuke date, bij Pepper.nl met behulp van een full membership. Je hebt al een full membership vanaf € 9,95 per maand!

Schrijf je nu in bij Pepper.nl!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl en sluit een full membership af voor slechts € 9,95. Wellicht lig je dan binnenkort samen met de man of vrouw van je dromen op het strand van Costa Rica!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.