Gratis verdubbeling bij Pepper!

Goed nieuws singles, Pepper heeft een hele coole actie! Zij verdubbelen namelijk gratis jouw full membership! Hierdoor kun je voor hetzelfde geld, dubbel zo lang online daten via Pepper.

De actie:

Ja je leest het goed, Pepper verdubbelt jouw full membership, gratis. Neem je een full membership van 1 maand? Dan kun je 2 maanden online daten voor de prijs van 1. Word jij voor 3 maanden lid? Dan krijg je maar liefst 6 maanden de tijd om jouw droomvrouw of prins op het witte paard te vinden. Hierbij een overzicht:

 

Soort full membership: Je krijgt: Prijs per maand:
Maand: 2 maanden € 12,50
3 maanden: 6 maanden € 7,50
6 maanden: 12 maanden € 4,75
12 maanden: 24 maanden € 4,25

Zoals je ziet wordt het daten via Pepper, nu nog aantrekkelijker! Wij raden je aan om een full membership van 3 of 6 maanden te nemen. 2 maanden zijn te kort en 2 jaar veel te lang. Ook doe je er goed aan om eerst een gratis account te nemen, zodat je eerst kunt kijken of Pepper wel de juiste datingsite voor jou is. Het is alsnog zonde van het geld als je na een week erachter komt dat je helemaal geen leuke mannen of vrouwen kunt vinden.

Profiteer nu!

Wil jij online daten? Dan is nu jouw kans om goedkoop te daten via de leukste datingsite van Nederland: Pepper! Schrijf je nu gratis in om Pepper te ontdekken en sluit een full membership af als zij jou bevalt. De verdubbelingsactie loopt nog tot en met 31 mei dus wacht niet te lang!

Update: Wegens succes verlengd!

Goed nieuws singles! Wegens groot succes is de gratis verdubbelingsactie van Pepper verlengd tot en met 7 juni. Schrijf je dus nu snel gratis in om te profiteren.

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.