Huisdier populair onder singles

Datingsites komen regelmatig met onzin-onderzoeken. Dit keer valt de eer ten beurt aan Relatieplanet! Gisteren was het Dierendag en dus heeft Relatiepanet.nl een onderzoek gehouden onder haar leden over huisdieren. En wat is hun belangrijkste conclusie? “Vrijgezellen met golden retriever zijn het meest geschikt voor relatie”. Zij hebben namelijk aan hun single leden gevraagd welk huisdier hun droompartner heeft. Lekker boeiend….. Gelukkig zijn wij er om een wat interessantere conclusie aan het licht te brengen. Namelijk: “Meer kans op relatie met huisdier!”.

Welk huisdier heeft jouw droompartner?

Maar eerst meer over het onderzoek van Relatieplanet zelf. Zij hebben dus aan 1.005 van hun leden gevraagd welk huisdier zij hopen dat hun toekomstige partner heeft. Maar liefst 85 procent van de ondervraagden zag een golden retriever wel zitten. Ook een kat, paard of goudvis (waarom in godsnaam?) waren populair. Als je een relatie wilt terwijl je een slang als huisdier hebt moet je je niet inschrijven bij Relatieplanet. Dan maak je namelijk de minste kans! Maar ook met wandelende takken, ratten, chihuahua’s en een bulldog maak je weinig kans.

25 procent overwoog huisdier te nemen voor relatie!

Dan het deel wat wij interessant vonden. 60 procent van de ondervraagde singles bleek een huisdier te hebben. En 25 procent van de ondervraagden heeft wel eens overwogen om een huisdier te nemen om zo de kans op een relatie te vergroten. Kunnen wij daaruit concluderen dat je meer kans hebt op een relatie als je een huisdier hebt? Wij denken van wel. Waarschijnlijk straal je dan uit dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, terwijl je ook zorgzaam bent. Toch twee aantrekkelijke eigenschappen!

Toch is de liefde voor het huisdier niet bij iedereen even sterk. Maar liefst 18 procent van de mensen met een huisdier is bereid om het beest het huis uit te trappen als een potentiële partner daarom vraagt. Wij hopen dat de liefde voor die potentiële partner wat sterker is! Toch zegt een grote meerderheid juist hun nieuwe partner het huis uit te zetten als hij/zij niet goed overweg kan met hun huisdier.

Nieuwe partner moet karaktertrekken van huisdier hebben:

Bijna 50 procent van de single huisdierbezitters zegt dat hun huisdier eigenschappen heeft die zij ook in hun partner terug willen zien. Zo worden met name trouwheid en zorgzaamheid genoemt. Maar ook het hebben van een sociale, soms ondeugende en beschermende partner vinden zij belangrijk.

De singles die gisteren, met Dierendag, een date hadden waren in 50 procent van de gevallen van plan om een cadeautje mee te nemen voor hun date. Je maakt tenslotte een goede indruk als je date toevallig een huisdier blijkt te hebben!

Heb jij een huisdier en ben je op zoek naar een relatie? Schrijf je in bij Relatieplanet!

Heb jij een huisdier en heb je de liefde van jouw leven nog niet gevonden? Schrijf je dan nu gratis in bij Relatieplanet. Daar barst het van de huisdierliefhebbers en maak jij dus een grote kans op een relatie! Heb je een impopulair huisdier? Dan kun je beter bij een andere datingsite een kijkje nemen!

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.