Jonge vrouwen graag gezien als lustobject

33 procent van de vrouwen tussen de 12 en 24 jaar die gezien worden als lustobject, beschouwt dat als een compliment. De andere 66 procent ziet het echter niet als een compliment en is dan ook niet gediend van zulk gedrag. Zij vinden het zelfs kwetsend.

Vrouwen ruim 2 keer vaker lustobject dan mannen:

Bij het onderzoek werden 1.250 jonge vrouwen ondervraagt. 45 procent zei wel eens gezien of behandeld te worden als lustobject. 44 procent daarvan vindt dat wel leuk, zolang het maar niet kwetsend of beledigend wordt. Dat ze het leuk vinden blijkt ook wel uit het feit dat 37 procent graag jongens uitdaagt.

Toch zit er ook een minder leuke kant aan. Bijna de helft (47 procent) heeft zich wel eens seksueel geïntimideerd gevoeld. 40 procent kreeg weleens een ongepast seksueel voorstel, terwijl 38 procent soms voor hoer of slet uitgemaakt wordt. 30 procent had te maken met exhibitionistisch gedrag. Bij 13 procent ging het veels te ver en werden intieme delen tegen hun wil in betast.

Voor jongens is het anders. Slechts 19 procent voelt zich weleens behandeld als lustobject. Een grote meerderheid ziet dit als compliment. Bovendien is slechts 14 procent een keer seksueel geïntimideerd. Bij vrouwen gebeurd dit meestal door een onbekende, maar bij jongens is vaak een bekende de dader.

Eigen schuld, dikke bult:

Als het gaat om seksuele intimidatie van vrouwen spelen de jongens de vermoorde onschuld. 800 jongens werden tijdens het onderzoek ondervraagd. Daarvan gaven de meesten (53 procent) aan dat zij vinden vinden dat vrouwen seksueel gedrag vaak zelf uitlokken. Dit zouden zij doen door bijvoorbeeld schaars gekleed de straat op te gaan. Uiteraard geven de jongens aan dat zij vinden dat zij zelf niet te ver gaan.

Ga op zoek naar jouw eigen lustobject, schrijf je in bij Adultmatch.nl!

Ben jij single? Ga dan op zoek naar jouw eigen “lustobject” en schrijf je gratis in bij Adultmatch.nl. Adultmatch.nl is een sexdatingsite en alle leden zijn op zoek naar een nieuw en spannend erotisch avontuur. Zie jij een beeldschone vrouw of een ontzettend knappe man? Dan kun je een gepast seksueel voorstel doen nadat je een full membership hebt afgesloten met 25 procent korting! De korting krijg je door gebruik te maken van de kortingscode “Playtime”. Dankzij deze mooie kortingsactie kun jij in contact komen met jouw eigen lustobject, dus waar wacht je nog op?! De actie loopt alleen deze maand, dus wees snel en schrijf je in!!

Schrijf je nu gratis in bij Adultmatch.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.