Klassieke verleidingstrucs nog altijd effectief

Uit nieuw onderzoek, uitgevoerd door Yahoo Shine en Fitness Magazine, blijkt dat de klassieke verleidingstruc om iemand te versieren nog altijd het meest effectief zijn. De meeste van de 1.000 ondervraagden gaven aan dat zij een romantisch diner met een goede fles wijn nog altijd het beste begin vinden van een spannende nacht vinden. Dit is te lezen in de Daily Mail.

Een ander goed begin van een spannende nacht is een liefdesverklaring. De helft van de vrouwen gaf namelijk aan meer zin in sex te hebben als haar partner tegen haar zegt dat hij van haar houdt. Dat is misschien wel de meest makkelijke verleidingstruc. Dus gebruik hem!

Dirty talk populair als verleidingstruc:

“Dirty Talk” blijkt aanmerkelijk minder populair dan altijd gedacht. Van de vrouwen geeft ruim 40 procent aan dat zij liever iets romantisch horen, zoals “ik hou van jou”, terwijl slechts 25 procent de voorkeur geeft aan meer expliciete teksten. Wel is “Dirty Talk” populairder onder jongeren (20 procent) dan onder ouderen (12 procent). Toch geeft bijna de helft van de ondervraagden aan dat zij wel eens “Dirty Talk” gebruikt hebben om hun partner in de juiste stemming te krijgen.

Singles hebben graag sex:

Maar hoe zit het dan met de sex zelf? Nou stellen die al een tijd bij elkaar zijn hebben nog altijd 2,4 keer per week sex. Daarbij fantaseert 40 procent over de eigen partner en 38 procent over een beroemdheid. Singles hebben aanmerkelijk meer sex, namelijk maar liefst 5,3 per week!

Een vrijpartij duurt gemiddeld tussen de 39 en 45 minuten. Dit stemt 65 procent van de vrouwen tot tevredenheid, terwijl 55 procent van de mannen toch wel langer sex zou willen hebben.

Als er 25 uur in een dag zouden zitten zou 46 procent van de mannen het extra uur willen besteden aan sex, terwijl slechts 24 procent van de vrouwen datzelfde idee heeft.

Singles en wil je ook 5,3 keer per week sex?

Ben jij nog single, maar kom jij bij lange na niet aan de 5,3 keer sex per week, maar zou je wel graag sex willen hebben? Schrijf je dan snel in bij dé sexdatingsite van Nederland: Ondeugend-daten! Daar kom je mensen tegen die op zoek zijn naar een spannend erotisch avontuur, zonder strings attached. Ben jij meer het type voor een vaste relatie? Dan is algemene datingsite Relatieplanet meer iets voor jou.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.