Advertorial: Love is a gamble. Waag een gok: krijg tot 50 euro bonus gratis!

Love is a gamble. Liefde is een gok. Je bent op onze website, waarschijnlijk, omdat je je geïnteresseerd bent in online daten. Wil jij je inschrijven bij een datingsite? En de sprong in de liefdesvijver nemen? Liefde is een gok, omdat het nog maar de vraag is of diegene die je ontmoet de man of vrouw van jouw dromen is, jouw jackpot. Soms blijkt na een tijdje dat je toch niet de jackpot had gewonnen, maar uiteindelijk winnen we de jackpot, bijna, allemaal!

Tot 50 euro bonus gratis bij Unibet!

Waarom waag je, terwijl je op zoek bent naar een leuke date, niet nog een gokje? Bij Unibet kun je namelijk maar liefst 50 euro bonus krijgen als jij voor het eerst een account neemt! Zo kunnen de overwinningen van ons Oranje nóg leuker voor je worden!

De bonus van Unibet werkt heel simpel. Zij verdubbelen jouw storting van maximaal € 50,- maar minimaal € 16,- euro. Stort jij bij jouw inschrijving € 16,-? Dan kun je met € 32,- gokken op sportweddenschappen, zoals het WK voetbal, of spelen in het online casino. Stort je € 20,-? Dan is je totale saldo € 40,-. Bij € 50,- storting is jouw totale saldo maar liefst € 100,-!

Hoe krijg je die 50 euro bonus?

Simpel! Je hoeft alleen een account aan te maken bij Unibet en een minimale eerste storting van € 16,- te doen. Wel is het belangrijk dat je hiervoor een bankrekeningnummer gebruikt dat nog niet bekend is bij Unibet. Ook keert Unibet maar 1 bonus uit per huishouden.

Wat kan het opleveren?

Het kan zoveel opleveren als je wilt. Je beslist zelf op welke wedstrijden jij je geld wil inzetten. Er zijn heel veel mogelijkheden. Je kan:

• Inzetten op winst, verlies of gelijk;
• Voorspellen wat de rust en/of eindstand wordt;
• Voorspellen wie er gaat scoren of zelfs wie het eerste of laatste doelpunt zal maken;
• Je kunt wedden op wie er kaarten gaan krijgen en welke kleur
• En nog veel, en veel en veel meer!

Per weddenschap zie je gelijk de noteringen. Je kunt zelf bepalen of je voor een weddenschap gaat met grotere kans (Nederland verliest van Spanje) met lage winsuitkering als je gelijk hebt, of een weddenschap met kleinere kans (Nederland wint van Spanje met 1-5). Als je jouw inzet instelt zie je ook wat je wint als jouw voorspelling uitkomt. Daarna kun je de weddenschap ook echt plaatsen of je inzet veranderen.

Wat voorbeelden:

Zelf hadden wij 2 euro ingezet op verlies voor Nederland tegen Spanje. Gelukkig wonnen wij die dus niet! Maar we hebben zojuist wel 13 euro gewonnen, omdat Messi in de blessuretijd de winnende treffer maakte tegen Iran (hadden ingezet op een goal van Messi). Niet veel, maar toch leuk!

Noteringen op het moment van schrijven:

 

Weddenschap: Notering: Mogelijke winst bij € 5,- inzet:
• Nederland wint van Chili: 2.65 € 13,25
• Nederland wint van Chili met 2-0 of 2-1: 14.00 of 10.50 € 70,- of € 52,50
• Duitsland wordt wereldkampioen: 4.50 € 22,50
• Nederland wordt wereldkampioen: 10.00 € 50,00
• Iran wordt wereldkampioen: 1501.00 € 7505,00

Schrijf je nu gratis in:

Schrijf je nu gratis in bij Unibet om te kunnen profiteren van de maximale 50 euro bonus! Wacht niet te lang, het WK voetbal duurt niet heel lang meer! Krijg gratis tot € 50,- cadeau!

Schrijf je nu gratis in bij Unibet

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.