Man meer tevreden over voeten dan vrouw

Zoals je bij onze datingtips kunt lezen is het goed verzorgen van je lichaam erg belangrijk als het op daten aankomt. Jij wil immers dat je date er goed en verzorgd uitziet en dat zal hij/zij ook van jou verwachten. Daarom schrokken wij een beetje van een onderzoek waar uit blijkt dat ruim 20 procent van de vrouwen vindt dat haar partner zijn voeten wel wat beter mag verzorgen.

Het onderzoek, dat is uitgevoerd onder 1046 respondenten in opdracht van Hansaplast, toont aan dat 97 procent van de Nederlanders hun voeten gelukkig regelmatig verzorgt. 70 procent daarvan zegt dit te doen als normaal onderdeel van de lichaamsverzorging. 61 procent doet het voornamelijk om voetklachten te voorkomen.

Mannen mogen voeten wel wat beter verzorgen:

Dat 97 procent van de Nederlanders hun voeten verzorgt is uiteraard goed, maar toch vindt ruim 60 procent iets lelijk aan hun voeten. Daarnaast vindt bijna de helft van de mannen de voeten van de partner mooi. Daarentegen zegt ruim 20 procent van de vrouwen dat de voeten van hun mannen wel toe zijn aan een opknapbeurt.

Sexy voeten:

Verder zijn er nog andere verschillen. Van de mannen vindt 23 procent de voeten van hun vrouw sexy, terwijl 6 procent van de vrouwen de voeten van hun wederhelft als sexy omschrijft. Bij de beoordeling opwindend is het verschil kleiner 10 om 5 procent.

Dat het loont om de voeten goed te verzorgen blijkt wel uit het feit dat 15 procent van de respondenten aangeeft de voeten als belangrijke erogene zone te zien, terwijl slechts 25 procent niet wil dat iemand anders aan hun voeten zit.

Mannen verzorg je voeten!

Kortom: verzorg je lichaam én je voeten goed, óók als je voor het eerst met iemand afspreekt. Je weet immers nooit waar je date eindigt, misschien eindig je samen in bed en dan is het toch zonde als hij/zij afknapt op je onverzorgde voeten. Bestel daarom nu verzorgingsproducten voor je voeten bij Drogisterij.net gebruik de kortingscode: daisy11v om tot 20 december 2012 geen verzendkosten te betalen!

Bestel nu bij Drogisterij.net

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.