Minder vreemdgaan tijdens economische crisis

Vreemdgaan komt minder voor door de crisis. Bovendien verbreekt 20 procent van de Nederlanders de relatie niet vanwege de economische crisis. Dit is gebleken uit een onderzoek gehouden door Nieuwe Revu, waarbij 500 mensen geënquêteerd werden. Mannen blijken het meest berekenend. Zij geven namelijk met 22 procent vaker aan de relatie niet te verbreken door de crisis. Bij vrouwen ligt dit percentage op 15%.

20 procent wel eens vreemd gegaan:

Bij het onderzoek, onder mannen en vrouwen van 18 tot en met 65 jaar, werd ook gevraagd naar het vreemdgaan. 20 procent gaf toe wel eens vreemd te zijn gegaan. En ondanks wat altijd gedacht wordt, blijkt dat het aantal mannen en vrouwen dat vreemd gegaan is gelijk is. Het aantal mensen dat vreemdgaat is wel opvallend, omdat een ander onderzoek, uitgevoerd door Durex, in 2005 nog aantoonde dat maar liefst 31 procent van de mensen wel eens vreemd gaat.

Het geslacht speelt dan misschien geen rol bij buitenechtelijke affaires, maar opleidingsniveau duidelijk wel. Slechts 10 procent van de laagopgeleiden is wel eens vreemd gegaan, tegenover bijna een kwart van de hogeropgeleiden.

Flink minder scheidingen:

Dat 20 procent van de Nederlanders de relatie niet verbreken door de economische crisis komt doordat de huizenmarkt inéén gestort is, waardoor huizen moeilijk verkocht kunnen worden. Uit elkaar gaan is dan, financieel gezien, vaak geen optie. Dit komt, zoals verwacht, ook tot uiting in het aantal scheidingen. Sinds 2010 is het aantal scheidingen namelijk duidelijk afgenomen.

Wil jij vreemdgaan?

Wil jij vreemdgaan? Doe het niet, maar verbreek gewoon eerst netjes de relatie. Wil je dat niet? Schrijf je dan niet in bij een normale datingsite. Het zou sneu zijn als je twee harten tegelijkertijd breekt, omdat je nieuwe vlam een relatie wil, terwijl jij dat niet wil. Je kunt je dan het beste inschrijven bij Secretlove.nl. Zij zijn een datingsite voor vreemdgaan. richten zich speciaal op mensen die op zoek zijn naar een affaire. Het inschrijven is bovendien gratis!

Schrijf je nu gratis in bij Secretlove.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.