Minnares krijgt duurdere cadeaus dan echtgenote

Mannen geven minder geld uit aan kerstcadeaus voor hun vrouw dan voor hun minnares, dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Illicit Enounters. Tijdens het onderzoek werden 2.000 mensen ondervraagd. Wat was de meest opvallende conclusie? Mannen blijken 12 procent meer uit te geven aan cadeaus voor hun minnares dan voor hun vrouw.

Praktisch vs decoratief:

Niet alleen de waarde van de cadeaus is anders, ook het soort cadeaus verschilt. Zo krijgt de vrouw praktische cadeaus, terwijl de minnares een decoratief cadeau krijgt, zoals een sieraad, lingerie of kleding. Slechts 40 procent van de mannen koopt zulke cadeaus ook voor hun vrouw.

“Het verschil in cadeaus geeft duidelijk aan hoe getrouwde mannen hun huwelijk en hun stiekeme affaires beoordelen”, zegt Rosie Freeman-Jones van Illicit Encounters. “De minnares is er alleen voor het uiterlijk en de sex.”

De relatie met zijn vrouw draait na verloop van tijd voornamelijk om praktische zaken, zoals de kinderen en hypotheek. De romanantiek is verdwenen, daarom krijgt zij praktische cadeaus.

Cadeauideeën voor je vrouw of minnares:

Wil jij je minnares verwennen? de romantiek met je vrouw levend houden, of weer op gang brengen? Koop dan geen praktisch cadeau, maar een sieraad, sexy lingerie of neem haar mee uit eten.

Heb je geen minnares, maar wil je die wel graag? Schrijf je dan snel gratis in bij Secondlove.nl, Dé datingsite voor een affaire!

Schrijf je nu gratis in bij Secondlove.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.