Minnaressen kregen vooral lingerie met Kerstmis

Uit onderzoek van Secondlove.nl, gehouden onder 500 Nederlandse mannen en vrouwen, is gebleken dat vrouwen en mannen hun minnaars en minnaressen het vaakst lingerie als cadeau hebben gegeven met Kerstmis.

Bij mensen die vreemdgaan kreeg maar liefst 41 procent van de minnaars en minnaressen lingerie als verrassing met de Kerst. Het is niet alleen bij affaires een populair cadeau. Ook voor de vaste partner was het populair. Maar liefst 29 procent van de ondervraagden gaf lingerie aan hun echtgenoot.

Seksueel verveeld:

De keuze voor lingerie is niet verrassend. “Als je momenteel door de winkelstraten loopt, zie je dat lingeriezaken volop geïnspireerd zijn door het boek Vijftig Tinten Grijs”, aldus Dirkje van Bennekom, een beheerder van een relatieblog. “Het heeft kinky sex bespreekbaar gemaakt. Veel mensen zijn seksueel verveeld en zoeken dus wat pittige afwisseling tussen de lakens.” Dat is ook een reden waarom mensen een affaire beginnen.

Spannende cadeaus:

“Spannende dingen zijn natuurlijk nog opwindender als je ze buiten de deur doet”, vervolgt Van Bennekom. “Daarnaast zien mannen hun eigen vrouwen snel als ordinair. Dat hebben ze niet bij de vrouw met wie ze alleen maar sex hebben. Veel dames aan de andere kant nemen zelf het heft in handen en wachten hun minnaar op in een pikante outfit.”

Opvallende cadeaus voor de minnaar of minnares:

Uit het onderzoek kwamen ook opvallende cadeaus naar voren die gegeven werden aan de minnaar of minnares. Zo gaf 22 procent zichzelf verpakt in een lint aan de minnaar of minnares. Terwijl 13 procent een dag naar een wellnessresort gaf.

De eigen vaste partner kreeg juist vaker boeken, cd’s of dvd’s (8 procent), parfum (10 procent) en sieraden (13 procent).

Zelf op zoek naar een affaire of een cadeausuggestie?

Ben jij ook seksueel verveeld en krijg je dat met je vaste partner maar niet verbeterd? Schrijf je dan niet in bij een gewone datingsite. Dan loop je het risico niet alleen je partner pijn te doen, maar ook diegene die je op de datingsite ontmoet. Zij zou wel eens verliefd kunnen worden namelijk. Schrijf je daarom in bij Secondlove.nl een datingsite voor vreemdgaan. Zij richten zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar een spannend buitenechtelijk avontuur. Bovendien hebben zij nu een actie waarmee je 31 procent korting krijgt op een full membership!

Schrijf je nu gratis in bij Secondlove.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.