Mobiele website en nieuwe PARSHIP.nl app

datingsite voor hoger opgeleiden, PARSHIP.nl, is continu bezig om de gebruikservaring en het gebruiksgemak verder te verbeteren. Deze zomer zetten zij in op het mobiele daten met hun nieuwe PARSHIP.nl app en mobiele website.

m.PARSHIP.nl:

Iedereen is continu onderweg en heeft weinig tijd. Daarom zou het ideaal zijn als je onderweg op je telefoon zou kunnen daten via PARSHIP.nl. Uiteraard kun je op je smartphone de normale website bezoeken, maar door het kleinere scherm is dat verre van ideaal. Daarom hebben zij nu een aparte website opgezet die geoptimaliseerd is voor de mobiele telefoon, m.PARSHIP.nl.

Nieuwe PARSHIP.nl app:

Maar dat is nog niet alles! Naast de speciale website hebben zij hun iPhone App vernieuwd en stellen zij binnenkort een Android applicatie beschikbaar. Hierdoor kun je nu makkelijker online daten als ooit te voren. Of je nu op het strand ligt of op weg bent naar je werk. Mobiel online daten doe je via PARSHIP.nl!

Wiljij ook overal kunnen daten?

Wil jij ook overal en altijd online kunnen daten? Schrijf je dan snel gratis in op PARSHIP.nl en download vervolgens de nieuwe PARSHIP.nl app of surf naar m.PARSHIP.nl!

Schrijf je nu gratis in bij PARSHIP.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.