Moederdag: verwen de (toekomstige) moeder van je kinderen!

Moederdag, de dag waarop moeders over de hele wereld verwend worden door hun kinderen. Ook hun man verwend hen vaak. Die dag is al gauw, 12 mei. Hoewel je bij online dating niet direct denkt aan moeders en Moederdag, is het toch een dag waar wij aandacht aan willen schenken. Veel webshops hebben dan namelijk acties. En het mooie van die acties is dat je het gekochte artikel niet aan je moeder hoeft te geven (mag natuurlijk wel), maar ook aan je vrouw, vriendin of date! Wij hebben een aantal van deze acties op een rij gezet. Ben je single moeder? Lees dan gelijk de volgende Moederdag actie, want die is speciaal voor jou!

Acties van datingsites:

Relatieplanet:

Datingsite Relatieplanet heeft een speciale actie voor Moederdag. Ben je single moeder? Schrijf je dan gratis in op 12 mei (aanstaande zondag). Je krijgt dan een gratis full membership voor één dag. 24 uur lijkt erg weinig, en dat is het ook wel. Maar toch is het een handige actie. Je krijgt dan namelijk de kans om Relatieplanet te testen. Zo kun je zien of de datingsite iets voor jou is. Is het niets? Dan heb je geld bespaard en kun je je inschrijven bij een andere datingsite. Is het wel wat? Dan kun je een full membership afsluiten voor een langere periode.

Je hoeft niet te wachten tot 12 mei met gratis inschrijven. Want alle single moeders krijgen dat full membership. Het enige dat je hoeft te doen is inloggen op 12 mei. Dus ben jij single moeder en op zoek naar een nieuwe vriend en/of vader van je kind(eren)? Schrijf je dan gratis in op Relatieplanet!

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

Pepper.nl:

Het is eigenlijk geen Moederdag actie, maar wel een actie die het vermelden waard is. Bij Pepper.nl krijg je nu een gratis tijdschriftenbon t.w.v. € 10,- als je een full membership afsluit. Dan kun je mooi een gratis tijdschrift lezen in de trein opweg naar je leuke date! Schrijf je wel eerst gratis in bij Pepper.nl. Dan kun je beoordelen of Pepper.nl bij jou past. De actie loopt zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

eDarling.nl:

De actie van eDarling.nl is ook niet speciaal voor Moederdag, maar zeker interessant als je op zoek bent naar een leuke man of vrouw van hoog niveau. De datingsite voor hoger opgeleiden heeft nu namelijk een kortingsactie bij haar full membership. Als je nu een full membership van 3 maanden afsluit krijg je een vierde maand gratis! Je krijgt dus gratis 33 procent meer tijd om op zoek te gaan naar de man of vrouw van jouw dromen. Schrijf je wel eerst gratis in om eDarling.nl te beoordelen. Helaas weten wij niet tot wanneer de actie loopt, dus wees er snel bij!

Schrijf je nu gratis in bij eDarling.nl

Andere Moederdag acties:

Mijnhartenwens.nl:

Op Mijnhartenwens.nl kun je jouw eigen tekst laten zetten op een houten hart. Een erg leuk en origineel cadeau om jouw date te vertellen dat je een leuke tijd gehad hebt, of om aan je vriend of vriendin te laten weten hoeveel je van haar houdt. Dat kun je nu extra voordeling doen dankzij de kortingscode 20130420. Deze kortingscode geeft jouw tot en met 10 mei 20 procent korting op je bestelling.

Bestel nu bij Mijnhartenwens.nl

Chocotelegram.nl:

Welke vrouw houdt nou niet van chocolade? Precies, wij weten het ook niet! Bij Chocotelegram.nl kun je allerlei lekkere chocoladeproducten bestellen, waaronder een chocoladetelegram. Een telegram van chocolade dus. Je kunt zelf je eigen boodschap bedenken en laten gieten in chocolade! Met de kortingscode TTMD13 hoef je geen verzendkosten te betalen! De actie loopt tot en met 13 mei!

Bestel nu bij Chocotelegram.nl

Euroflorist.nl:

Elke vrouw houdt van bloemen. En daarvoor ben je bij Euroflorist.nl op het juiste adres! Deze grootste bloemenwebshop van Nederland geeft namelijk 10 procent korting als je de kortingscode VOORMAMA12EF gebruikt. Deze actie is geldig tot en met 14 mei. Verwen je vrouw, vriendin of date met bloemen van Euroflorist.nl!

Bestel nu bij Euroflorist.nl

Andere acties:

Zit er geen leuke Moederdag actie voor je bij? Of wil je meer over de bovenstaande acties lezen? Kijk dan eens op onze actiepagina!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.