Nieuwe datingsites voor alleenstaande ouders

Alleenstaande ouders kunnen zich uiteraard bij alle datingsites aanmelden. Maar het kan best lastig zijn om een leuke date te vinden die het niet vervelend vindt dat je al één of meerdere kinderen uit een vorige relatie hebt. Daarom doe je er goed aan als alleenstaande ouder om je in te schrijven bij datingsites voor alleenstaande ouders! Wij hadden er al twee op onze website staan, maar hebben er nu nog twee toegevoegd! Je kunt nu ook terecht bij Alleenstaande-moeders.nl en Alleenstaande-vaders.nl!

Over de nieuwe datingsites voor alleenstaande ouders:

De nieuwe datingsites voor alleenstaande ouders, Alleenstaande-vaders.nl en Alleenstaande-moeders.nl, zijn eigenlijk dezelfde websites. Qua uiterlijk lijken zij op twee druppels water op elkaar. Alleen enkele details, zoals de afbeelding op de homepage verschillen. Het maakt niet uit waar je je inschrijft. Zowel alleenstaande moeders als alleenstaande vaders mogen zich op beide datingsites aanmelden. Bovendien is de achterkant van de websites precies hetzelfde, en komen de leden in dezelfde vijver terecht.

Je komt in de vijver door je gratis aan te melden. Je kunt dus gratis een kijkje nemen en zien of de datingsite je bevalt. Je kunt je eigen profiel alvast invullen en aangeven waar jij naar op zoek bent. Ook kun je alvast op zoek gaan naar potentiële dates. Heb je een leuke date gevonden? Dan kun je een full membership afsluiten, zodat je een bericht naar diegene kan sturen of met diegene kunt chatten. Full memberships zijn verkrijbaar voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Ongepaste of beledigende teksten en foto’s op de profielen en in berichten zijn verboden. Beide datingsites voor alleenstaande ouders controleren de profielen scherp. En dat is wel zo prettig. Als alleenstaande ouder wil je toch een beschaafde en nette man of vrouw voorstellen aan je kinderen.

Ondanks dat Alleenstaande-moeders.nl en alleenstaande-vaders.nl nog vrij nieuw zijn (opgericht in 2011) hebben zij al behoorlijk veel leden. Op de homepage van Alleenstaande-moeders.nl is namelijk te lezen dat al ruim 100.000 mensen zich hebben ingeschreven. Vermoedelijk geldt dit voor beide datingsites samen.

Schrijf je in bij Alleenstaande-moeders.nl of Alleenstaande-vaders.nl:

Ben jij een alleenstaande vader of moeder die toe is aan een nieuwe relatie? Of wil je misschien gewoon op een aantal leuke dates gaan? Schrijf je dan nu gratis in bij één van de twee datingsites voor alleenstaande ouders! Tussen die 100.000 leden moeten toch genoeg leuke mannen of vrouwen zitten die wachten op jou!

Schrijf je nu gratis in bij Alleenstaande-moeders.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.