Alle nieuwjaarsacties van datingsites op een rij!

December en januari zijn traditioneel zeer drukke tijden in datingland. Tijdens de, voor velen, meest gezellige maand van het jaar, ontdekken veel singles dat het best eenzaam is om vrijgezel. Veel vrienden vieren de feestdagen met hun eigen familie en die van hun partner, terwijl de singles alleen thuis zit of vastzit aan de eigen familie (wat gelukkig ook heel gezellig kan zijn). Daarom klimmen veel singles in december en januari het wereldwijde web in om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Datingsites springen daar handig op in met acties! Daarom hebben wij voor jou alle nieuwjaarsacties van de datingsites op een rij gezet, zodat jij kunt kijken bij welke datingsite jij op zoek wilt naar een leuke date, (seks)relatie of vriendschap!

Nieuwjaarsactie Lexa: Date Days!

Lexa heeft regelmatig hun Date Days actie, maar voor het nieuwe jaar hebben zij hem nòg interessanter gemaakt! Als jij je gratis inschrijft krijg je, zoals altijd tijdens de Lexa Date Days, een full membership van 3 dagen gratis. Dat lijkt weinig en niet zo interessant, maar het is eigenlijk erg handig! Je kunt Lexa namelijk, gratis, testen! Zo kun je goed kijken of Lexa écht bij je past, voordat je geld uitgeeft aan een full membership. Bevalt Lexa je? Dan kun je zelf een nieuw full membership afsluiten vanaf slechts € 9,95 per maand.

Maar wat maakt hun actie beter dan normaal? Simpel! Je kunt elke dag fantastische prijzen winnen! Iedere dag maak je kans op smartwatches, smartphones, tablets, memberships en vouchers voor hun Lexa borrels! Hun actie duurt nog tot en met 21 december. Wacht dus niet te lang! Schrijf je nu gratis in om te profiteren!

Nieuwjaarsactie Adultmatch.nl:

Voor het nieuwe jaar heeft Adultmatch.nl een mooie kortingsactie! Met de kortingscode “sparkle” krijg je maar liefst 25% korting op hun full memberships! Wij raden je wel aan om je eerst gratis in te schrijven voor deze seksdatingsite, voordat je een full membership afsluit. Dan kun je eerst kijken of Adultmatch.nl bij je past, voordat je geld uitgeeft. Wacht alleen niet te lang, want hun nieuwjaarsactie loopt nog tot en met 10 januari! Schrijf je dus nu gratis in om daarna te kunnen profiteren!

Schrijf je nu gratis in bij Adultmatch.nl

Nieuwjaarsactie 50plusmatch:

Ook 50plusmatch heeft een mooie actie voor het nieuwe jaar! Bij de grootste datingsite voor 50-plussers krijg je namelijk gratis extra maanden full membership! Je krijgt minimaal 1 en maximaal 3 maanden gratis. Hierbij een overzicht:

• 3 maanden lidmaatschap wordt 4 maanden lidmaatschap
• 6 maanden lidmaatschap wordt 6 maanden lidmaatschap
• 12 maanden lidmaatschap wordt 9 maanden lidmaatschap

Wij raden je wel aan om je eerst gratis aan te melden bij 50plusmatch, zodat je kunt een indruk kunt krijgen of het de juiste datingsite voor jou is, zonder dat het je geld kost. Staan er genoeg leuke mannen of vrouwen op? Is de datingsite gebruiksvriendelijk? Sluit dan een full membership af en maak gebruik van de kortingscode: “GV2015” om te profiteren van de actie. Wacht alleen niet te lang, want de actie loopt nog tot en met 8 januari! De actie geldt voor zowel 50plusmatch.nl als 50plusmatch.be! Schrijf je dus nu gelijk gratis in!

Schrijf je nu gratis in bij 50plusmatch.nlSchrijf je nu gratis in bij 50plusmatch.be

Nieuwjaarsactie PARSHIP.nl!

PARSHIP.nl, dé datingsite voor hoger opgeleiden, heeft ook een nieuwjaarsactie! Je krijgt nu namelijk een full membership van 3 dagen gratis als jij je gratis inschrijft! Speelde je al met de gedachte om bij PARSHIP.nl op zoek te gaan naar de ware? Dan is dit een handige actie om te kijken of de datingsite bij je past. Zo kun je, voordat je geld uitgeeft, alvast kijken of er genoeg leuke mannen of vrouwen lid zijn, of de datingsite makkelijk is in het gebruik en of hun mogelijkheden uitgebreid genoeg zijn.

De actie loopt nog tot en met 21 januari. Schrijf je nu gratis in om gelijk te profiteren!

Schrijf je nu gratis in bij PARSHIP.nl

Nieuwjaarsactie Match4me.nl!

Last but not least, is Match4me. Een datingsite voor hoger opgeleiden. Match4me hoort bij hetzelfde bedrijf voor 50plusmatch. Hun actie is dan ook precies hetzelfde. Met de kortingscode “GV2015” krijg je dus extra maanden full membership gratis! Hierbij een overzicht van hoeveel maanden je gratis krijgt:

• 3 maanden lidmaatschap wordt 4 maanden lidmaatschap
• 6 maanden lidmaatschap wordt 6 maanden lidmaatschap
• 12 maanden lidmaatschap wordt 9 maanden lidmaatschap

Schrijf je wel eerst gratis in, zodat je de datingsite eerst kunt testen voordat je een full membership afsluit. Het zou zonde zijn als Match4me niet bij je blijkt te passen (iets dat wij niet verwachten). Wacht niet te lang, want de actie loopt nog tot en met 10 januari. De actie is geldig voor zowel Match4me.nl als voor Match4me.be.

Schrijf je nu gratis in bij Match4me.nlSchrijf je nu gratis in bij Match4me.be

Wij van Ikwilonlinedaten.nl wensen jou een gelukkig en liefdevol 2015 en veel succes met het online daten!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.