Op zoek naar geluk? Acties van Lexa’s en Pepper!

Goed nieuws singles! Lexa en Pepper hebben allebei een gave actie! Dus ben je op zoek naar geluk? Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Of wil je gewoon een leuke date? Schrijf je dan gratis in!

Lexa’s actie:

De actie van Lexa is de actie die zij inmiddels bijna maandelijks hebben. De Date Days. Tijdens de Lexa Date Days krijg je een full membership van 3 dagen helemaal gratis. Dat lijkt misschien niet echt boeiend, maar het is best handig. Je kunt namelijk gratis testen of Lexa de juiste datingsite voor jou is. Mocht Lexa je niet bevallen, wat wij betwijfelen, dan heb je in elk geval geen geld verspild. De Date Days actie loopt nog t/m 12 augustus, dus wacht niet, maar schrijf je nu gelijk gratis in en vind jouw geluk!

Update: Lexa’s actie verlengd!

Jeej! De actie van Lexa is wegens groot succes verlengd! De actie loopt nu tot en met 26 augustus! Schrijf je dus nu snel en gratis in!

Pepper’s actie:

De actie van Pepper is nog veel beter dan die van Lexa! Pepper speelt namelijk voor Sinterklaas, ook al is het nog lang geen december! Neem je een full membership? Dan verdubbelen ze jouw full membership helemaal gratis! Hierdoor heb jij twee keer zo lang de tijd om jouw prins op het witte paard te vinden of jouw droomvrouw! En jouw geluk kun je op Pepper zeker vinden. Pepper is namelijk de leukste én beste datingsite van Nederland! De prijzen van de full memberships zijn als volgt:

 

Duur full membership: Totale prijs: Prijs per maand
1+1 jaar = 2 jaar: € 102,- € 4,25
6+6 maanden = 1 jaar: € 114,- € 4,75
3+3 maanden = halfjaar: € 45,- € 7,50
1+1 maand = 2 maanden: € 25,- € 12,50

Wij raden je aan om een abonnement van drie maanden te nemen. Zes maanden moet namelijk ruim genoeg zijn om jouw geluk te vinden! Maar schrijf je eerst gratis in en kijk even rond. Een gratis verdubbeling is leuk, maar het blijft zonde als je geen leuke mensen tegenkomt! De actie duurt nog tot en met 23 augustus, dus wacht niet te lang en schrijf je gratis in!

Lucky charm:

Over geluk gesproken… Onze vriendin van Jewellery by Sophie heeft dé perfecte lucky charm voor jou, de nieuwe Lucky charm armbanden! De mooie en elegante lucky charm arbanden zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren, zoals blauw, zwart, roze, bordeaux en wit! Met de armband om zie jij er extra mooi uit voor jouw date met jouw prins op het witte paard! BEN jij de prins op het witte paard? Dan zijn de lucky charm armbanden een leuk cadeau om jouw droomvrouw te laten zien dat zij speciaal voor je is.

Nog 1 tip: De sale van Jewellery by Sophie is in volle gang!

Update: Unieke kortingscode!

Van Jewellery by Sophie hebben we een unieke kortingscode gekregen! Met de code: DATE10 krijg je 10% korting op de gehele collectie, waaronder de leuke Lucky Charm bracelets! De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus, dus wacht niet te lang en shop nu!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.