Pepper verhoogt prijs van 1-maands full membership

Pepper, een redelijk nieuwe datingsite, verhoogt de prijs voor een full membership van één maand. Wil je bij deze super snel gegroeide datingsite een full membership afsluiten? Haast je dan, want de prijsverhoging gaat morgen (2 november) al in!

Over de prijsverhoging:

Pepper verhoogt de prijs dus van haar full membership van één maand. Dit full membership gaat van € 25,- naar € 30,-. Loopt jouw full membership af en heb je de automatische verlenging aanstaan? Dan wordt jouw full membership verlengd voor € 17,50. Dit was altijd al zo. Alleen de eerste maand betaal je dus € 30,-.

De prijzen van hun full membership voor langere perioden blijven hetzelfde. Het is vanaf morgen dus nóg aantrekkelijker om voor een langere periode full member van Pepper te worden. Wil jij voor een langere periode full member worden? Dan veranderd er voor jou niets, maar als je voor slechts één maand betalend lid wilde worden moet je vanavond nog jouw full membership afsluiten!

De prijzen van Pepper zijn als volgt:
 

Duur: Prijs per maand: Totale prijs:
6 maanden € 9,95 € 57,90
3 maanden € 15,- € 45,-
1 maand € 30,- € 30,-

Over Pepper:

Pepper is een relatief jonge datingsite, opgericht in 2011, die ontzettend snel gegroeid is. Dit hebben zij te danken aan hun originele manier van online dating. Zij zijn namelijk geen datingsite, zoals de traditionele datingsites, maar vernieuwend. Jouw interesses maak je kenbaar via foto’s met een leuk kort tekstje erbij. Je kunt allerlei originele vragen beantwoorden en die op jouw profiel zetten, zoals: “Wat is het laatste berichtje dat je gekregen hebt?”, “Waarom moet iemand jou niet kiezen” en “Welk liedje zou je in een karaokebar zingen?”.

Daarnaast helpt het natuurlijk ook als je onderdeel bent van de RTL Groep, waardoor je snel, veel bekendheid kunt genereren door goedkoop te adverteren. Ook het verschijnen in de verschillende televisieprogramma’s van RTL heeft uiteraard geen windeieren gelegd.

Doordat zij snel gegroeid zijn hebben zij meer dan genoeg leden voor jou om een leuke date, vriendschap of relatie te vinden op Pepper. Bovendien zijn zij tweede geworden in de verkiezing voor betrouwbaarste datingsite 2013.

Word nu full member en profiteer!

Was jij al van plan om een full member van Pepper te worden, maar dan voor slechts één maand? Schrijf je dan nu snel gratis in en sluit je full membership af vóór Pepper de prijs ervan verhoogt! Wil jij langer full member worden? Sluit dan nu ook af, want waarom zou je wachten?!

Bovendien krijg je een voucher ter waarde van € 10,- als jij voor het eerst een full membership afsluit! Deze voucher kun je bij Bagels & Beans inwisselen voor een gratis mini-date. Schrijf je dus nu snel gratis in!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.