Pepper ziet toch af van prijsverhoging

Pepper, een redelijk nieuwe datingsite, heeft op het laatste moment afgezien van een prijsverhoging voor haar full membership van één maand. Pepper blijft dus een goedkope datingsite, waar jij jouw date, vriendschap of nieuwe relatie kunt vinden.

Over de prijsverhoging:

Wij kregen op 1 november een bericht van Pepper dat de prijs van een full membership voor één maand bij hun verhoogd zou worden. Het full membership zou van € 25,- naar € 30,- gaan. Ook op de datingsite zelf was de prijs in de teksten al aangepast. Later kregen wij een nieuwe e-mail waarin wij geïnformeerd werden dat zij besloten hadden de prijs toch niet te verhogen. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee!

De prijzen van Pepper blijven nu dus als volgt:
 

Duur: Prijs per maand: Totale prijs:
6 maanden € 9,95 € 57,90
3 maanden € 15,- € 45,-
1 maand € 25,- € 25,-

Word nu full member!

Was jij van plan om een full member van Pepper te worden, maar zag je er vanaf door die prijsverhoging? Schrijf je dan nu alsnog snel en gratis in en sluit je full membership alsnog af!

Daarnaast krijg je een voucher ter waarde van € 10,- als jij voor het eerst een full membership afsluit! Deze voucher kun je bij Bagels & Beans inwisselen voor een gratis mini-date. Schrijf je dus nu snel gratis in!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.