Populairste dag voor sex is zaterdag

Uit onderzoek van een Brits bedrijf dat seksspeeltjes verkoopt, zoals Christineleduc.nl, blijkt dat stellen meestal sex hebben in het weekend. Met name de zaterdagavond is erg populair.

Dinsdag minst populair voor sex:

De enquête werd gehouden onder 1.654 volwassen Britten. De minst populaire dag voor sex blijkt de dinsdag te zijn. Een magere 4 procent geeft aan op die dag sex te hebben. De donderdag is ietsjes populairder. 6 procent heeft die dag in de agenda staan als sexdag. Het weekend is veruit het populairst. 23 procent van de ondervraagden heeft sex op vrijdag, terwijl maar liefst 37 procent op zaterdag actief is tussen de lakens.

In de spotlight:

Een grote meerderheid van de mensen heeft het liefst sex met het licht aan. Bij 66 procent van de vrouwen en zelfs 88 procent van de mannen heeft dat de voorkeur. Zij willen namelijk het gezicht en het lichaam van hun sexpartner bekijken tijdens de daad.

Waarom wil de rest het licht uit hebben? Bij de vrouwen geeft 36 procent aan dat zij onzeker zijn over hun lichaam, terwijl het volgens 19 procent een intiemere beleving is. Nog eens 19 procent durft pas echt alle remmen los te gooien als het licht uit is.

Tevreden met weinig:

De resultaten van een ander onderzoek hebben ons eerlijk gezegd nogal geschokt. Uit het onderzoek van een online drogisterij blijkt namelijk dat de meeste mensen één keer sex per week ideaal vinden. Dat is toch veels te weinig?! Bovendien willen ze het vóór 11 uur ’s avonds gedaan hebben en zijn ze het liefst 23 minuten bezig. Stel je voor dat het je nachtrust verstoord;).

Onenigheid over initiatiefnemer:

Over wie het initiatief neemt voor het hebben van sex heerst nogal wat onduidelijkheid. Mannen, haantjes zoals zij zijn, claimen dat zij maar liefst 80 procent van de keren het initiatief nemen. Dit terwijl de vrouwen volhouden dat zij net zo vaak als mannen de initiatiefnemer zijn. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

Een grappige uitkomst uit de onderzoeken is dat maar liefst 70 procent van de mannen sex nooit weigeren als hun vrouw het initiatief neemt. Bij de vrouwen ligt dit een stuk lager met 50 procent. Slechts 33 procent van de vrouwen stelt hun partner bij 10 procent van zijn pogingen teleur.

Redenen om sex af te wijzen:

Het meest gebruikte excuus om geen sex te hoeven hebben is vermoeidheid. Maar liefst 60 procent van de vrouwen én mannen gebruikt dit wel eens. Het hoofdpijnexcuus is niet meer van deze tijd. Nog maar 1 procent gebruikt dit als argument.

Wat leidt juist tot sex? Meestal gebeurd het na een zoen of een streling. Iets meer dan 10 procent zegt dat het volgt na een zwoele blik. Het vaakst gebeurd het als stellen naar bed gaan, een fles wijn drinken of televisie kijken.

Weer eens wat anders?

Stellen die weer eens iets nieuws willen en de sex wat spannender willen maken kiezen vaak een andere locatie. 19 procent kiest dan voor een hotel, 16 procent voor sex in het openbaar. Nog eens 16 procent doet het in de douche. Ook de bank met 13 procent, de auto met 9 procent of de keuken met 6 procent zijn populaire locaties om de spanning in sex terug te brengen.

Heb je niemand voor sex?

Heb jij wel een relatie of een sexpartner? Kijk dan eens op onze partnersite Christineleduc.nl. Zij verkopen allerlei sexy lingeriesetjes en seksspeeltjes om het in de slaapkamer, of in de keuken, wat spannender te maken!

Heb jij geen relatie of sexpartner? Dan ben je bij Adultmatch.nl aan het goede adres. Adultmatch.nl is één van de grootste sexdatingsites van Nederland. Als je op zoek bent naar een spannend erotisch avontuur, of simpelweg sex, dan moet je bij hen zijn. Schrijf je daarom nu gratis in!

Schrijf je nu gratis in bij Adultmatch.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.