Relatieplanet korting: 30% op alle full memberships!

Het zijn momenteel gunstige tijden voor singles. De datingsites vallen namelijk over elkaar heen met acties deze maand. Relatieplanet komt nu met hun derde actie, in 1 maand! Deze actie komt hopelijk precies op tijd voor jou, als jij eerder deze maand gebruik gemaakt hebt van hun gratis full membership actie. Je krijgt nu namelijk bij Relatieplanet korting (maar liefst 30% korting) op hun full memberships. Heb jij Relatieplanet eerder deze maand gratis getest? En beviel de datingsite jou? Dan kan je nu voor een aantrekkelijke prijs een full membership afsluiten!

Relatieplanet korting:

De prijzen van Relatieplanet zijn normaal gesproken al niet hoog, maar nu zijn ze dus extra aantrekkelijk! Normaal gesproken kun je bij Relatieplanet al een jaar daten voor slechts € 7,20 per maand. Dankzij de korting is dat nu nog slechts € 5,05 per maand. Een koopje toch?! Bekijk de prijzen met de Relatieplanet korting hieronder:

 

Duur full membership: Totale prijs zonder Relatieplanet korting: Totale prijs met 30 procent Relatieplanet korting:
Maand: € 28,50 € 19,95
3 maanden: € 43,50 € 30,45
6 maanden: € 63,50 € 44,45
12 maanden: € 86,50 € 60,55

Omdat je nog steeds een deel zelf moet betalen is het raadzaam om je eerst alleen gratis in te schrijven en te kijken of Relatieplanet je bevalt. Tenzij je natuurlijk van hun gratis full membership actie gebruik gemaakt hebt. Dan ken je de datingsite al. Bevalt de datingsite je? Sluit dan snel een full membership af, want de actie is maar beperkt geldig! De actie loopt nog tot en met zondag 28 september. Schrijf je nu dus snel gratis in om te profiteren!

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.