Romantische cadeaus maken vrouwen achterdochtig

Uit nieuw Engels onderzoek onder 2.000 mensen is gebleken dat een meerderheid (66 procent) van de vrouwen achterdochtig wordt als hun man ineens aan komt zetten met bonbons en bossen bloemen. Ook een ontbijtje op bed doet menig wenkbrauw van vrouwen fronzen.

Niet alleen cadeaus, zoals bossen bloemen, sexy lingerie of juwelen maakt een vrouw jaloers. Ook achter het plotseling meer helpen in het huishouden wordt iets gezocht.

De vermoedens:

Wat wordt er dan achter gezocht? De oorzaak van de romantische acties is voor vrouwen logisch. 15 procent denkt dan namelijk dat hij een slecht geweten heeft. De “hij zal wel iets uitgespookt hebben” gedachte. Een iets groter percentage, namelijk 20 procent, denkt gelijk aan een affaire. Blijft het bij verdenkingen? Nee gelukkig niet. 70% geeft namelijk aan dat zij op onderzoek zou uitgaan. Maar toch geeft een redelijk groot deel aan (33 procent) dat zij hun vermoedens zouden negeren, omdat hun man ineens aardiger is en makkelijker is om mee te leven.

Hoe zit het met de mannen?

Maar hoe zit het dan met de mannen zelf? Uit hetzelfde onderzoek bleek dat mannen het juist leuk vinden als hun partner hen af en toe verrast. Mannen gaven aan pas achterdochtig te worden als hun vrouw of vriendin hen ineens minder aandacht zou geven of meer aandacht zou besteden aan hun uiterlijk. Ook als vrouwen juist minder in het huishouden gaan doen is dat reden om achterdochtig te worden denken mannen.

Louise Thompson Davies, een woordvoerder van het onderzoek, is geschrokken van de onderzoeksresultaten. “Mannen denken dat ze gewoon aardig zijn als ze iets leuks doen voor hun vrouw, maar vrouwen zien dat heel anders”, zegt ze in de Daily Mail. “Deze drukke tijden hebben er voor gezorgd dat romantiek zeldzaam is geworden. Vrouwen raken in paniek als hun man iets aardigs voor hen doet en dat is jammer.”

Stoppen met de romantische cadeaus?:

Mannen en vrouwen waar zijn wij nou eigenlijk helemaal mee bezig? Als een man een bos bloemen of een sexy lingeriesetje geeft is dat juist romantisch en dat doet hij, omdat hij om je geeft! En mannen? Als een vrouw zich ineens meer opdoft heeft ze niet ook iets met de buurman, maar wil ze er gewoon leuk uit zien voor jou! Blijf elkaar dus vooral lekker verwennen! Wil je weten hoe? Wij hebben een aantal cadeautips opgesteld. Deze kun je vinden op de pagina: het vinden van het perfecte cadeau. Enkele voorbeelden zijn:

• Bos bloemen bij Euroflorist.nl
• Armband bij Lovebeads.nl
• Parfum bij Drogisterij.net (Actie: tot en met 20 december € 4,- korting op parfum met de kortingscode: parfum4e)
• Lingerie bij Christineleduc.nl
• Chocolade bij Chocotelegram.nl
• Ontbijt op bed via Beschuitje.nl.

Wij wensen je veel plezier met het verwennen van je man, vrouw, vriend, vriendin, partner, date of wederhelft!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.