UPDATE: Alle september dating acties!

De zomer is weer voorbij en voor veel singles zit de vakantie er weer op. Daar springen de datingsites traditiegetrouw handig op in met hun nazomeracties. Lexa, Relatieplanet, 50plusmatch en Match4me hebben allemaal een dating actie voor jou. Wij hebben deze op een rijtje gezet, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen waar jij je gratis gaat inschrijven!

3 dagen gratis full memberships:

De dating acties zijn niet echt origineel te noemen, maar wat geeft het? Zolang jij er maar wat aan hebt maakt dat niet uit. Relatieplanet, 50plusmatch en Match4me hebben namelijk allemaal dezelfde dating actie. Bij allemaal krijg je een full membership van 3 dagen gratis als jij je gratis inschrijft. Op die manier kun je goed kennis maken met de datingsite, zonder dat het je geld kost én zonder dat je ergens aan vast zit. Handig toch? Dat dachten wij ook!

De enige die iets origineler is, is Lexa. Daar krijg je niet alleen dat gratis full membership, maar je maakt ook kans op één van de 10 mooie prijzen! Onder de prijzen zijn dinercheques, bonnen voor een wijnproeverij, verzorgde borrels en andere uitjes. Zo kun jij gratis op date met de leuke date die jij op Lexa ontmoet hebt.

Wij raden je aan om je sowieso bij één van deze datingsites in te schrijven en misschien wel bij allemaal. Je krijgt niet vaak de gelegenheid om meerdere datingsites gratis te testen. Als je echt serieus online wilt daten zul je geld uit moeten geven aan een full membership. Dan wil je niet de verkeerde datingsite kiezen. Dat zou zonde zijn van jouw geld. Dus gebruik deze kans en profiteer van deze dating acties!

Maar welke datingsite moet je kiezen?

Weet je niet welke datingsite je moet kiezen? Laat ons je helpen! Lexa is de nummer 1 datingsite van Nederland. Zij hebben veel prijzen gewonnen, waaronder “meest betrouwbare datingsite” (4 jaar op rij) en “beste datingsite” (2013). Zij zijn een algemene datingsite, zij richten zich niet op een bepaalde doelgroep. Bovendien zijn zij één van de grootste datingsites van Nederland.

Relatieplanet is de grootste datingsite van de Benelux. Zij hebben ruim 5 miljoen aanmeldingen gehad sinds de start (let op! die zijn uiteraard niet allemaal meer lid). Ook zij hebben veel prijzen gewonnen, zoals “meest populaire datingsite” (2009 t/m 2013) en “beste datingsite” (2012). Net als Lexa, is ook Relatieplanet een algemene datingsite.

De naam zegt het eigenlijk al, 50plusmatch is een datingsite voor senioren. Zij zijn zelfs de grootste datingsite voor die doelgroep. Zij horen bij hetzelfde concern waar ook Match4me onderdeel van is. Match4me richt zich uitsluitend op hoger opgeleiden. Heb jij een HBO of universitaire opleiding afgerond en wil je een relatie met iemand die ook hoger opgeleid is? Dan doe je er goed aan om je bij hen inschrijven!

Schrijf je sowieso in voor Lexa en/of Relatieplanet. Bij deze datingsites zijn zoveel singles lid dat je daar sowieso leuke mannen of vrouwen ontmoet. Hoor je daarnaast bij de senioren en/of hogeropgeleiden doelgroep? Schrijf je dan ook in bij respectievelijk 50plusmatch en Match4me. Kijk welke datingsite jou het beste bevalt en sluit daar vervolgens een full membership af. Dan krijg je achteraf zeker geen spijt!

UPDATE: Relatieplanet heeft zojuist een nieuwe actie aangekondigd voor september. Neem jij tussen 18 en 25 september een full membership? Dan krijg je de DVD Hartenstraat helemaal gratis! Dan heb je gelijk een leuke DVD om tijdens je eerste Relatieplanet date te kijken! Schrijf je dus nu gratis in om te kijken of Relatieplanet bij je past en profiteer als dat inderdaad zo is!

Bekijk alle acties

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.