Sex met je ex was het best

Uit onderzoek van een bedrijf dat seksspeeltjes verkoopt, zoals Christineleduc.nl, blijkt dat je niet altijd de beste sex met je huidige partner hebt. Van de 1.100 geeft maar liefst 40 procent van de vrouwen aan dat zij de beste sex had in een voorgaande relatie. Bij de mannen is dat aantal een stuk lager met 29 procent.

Is het erg als je de beste sex met je ex had?

Dit ‘gras is groener-syndroom’ is niet nieuw volgens sexexpert Tracey Cox. “Vaak trouwen vrouwen niet met de man waar ze geweldige sex mee hebben gehad. Ze kiezen een man op basis van andere eigenschappen. Ze kijken bijvoorbeeld of hij een loyale en goede vader zou zijn. Ik krijg veel mailtjes van vrouwen die van hun man houden, maar fantaseren over de sex die ze met hun ex-partner hadden,” zegt Cox.

Sex met je ex:

Als de beste sex met je ex was is de kans groot dat je wel een relatie met diegene gehad hebt. Van de ondervraagde mannen gaf slechts 3 procent aan dat hun beste sex met een one-nightstand was. Bij de vrouwen is dit ietjes meer, met 4 procent. Op vakantie stelt de sex al helemaal niets voor. Slechts 1 procent gaf aan dat zij de beste sex met een ex van vakantie hadden.

Er is hoop!

Heb je momenteel al een relatie en was de sex met je ex beter? Of misschien vond hij/zij de sex met zijn ex beter? Wees gerust, er is hoop! De ondervraagde mannen en vrouwen gaven allebei aan dat de sex beter wordt naarmate je ouder wordt. Blijf het dus vooral vaak en veel doen en dan wordt de sex met je huidige partner van zelf de beste sex die je ooit gehad hebt!

Geen sexpartner momenteel?

Heb je momenteel geen sexpartner? Ook dan is er een oplossing voor je. Op Ondeugend-daten kun je de perfecte sexpartner voor jou vinden. Ondeugend-daten is namelijk een sexdatingsite, waar mensen zich kunnen inschrijven als zij op zoek zijn naar een sexrelatie. Een relatie zonder verplichtingen dus. Wel de lusten, niet de lasten. Wie wil dat nou niet? Schrijf je snel gratis in op Ondeugend-daten en kijk eens rond!

Schrijf je nu gratis in bij Ondeugend-daten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.