Sexleven slechter na samenwonen

Het sexleven verslechterd nadat een stel gaat samenwonen. Dat is gebleken uit onderzoek van Viva onder meer dan 1.500 vrouwen. De meerderheid gaf aan dat zij minder sex hebben nadat zij zijn gaan samenwonen met hun partner. Dat vinden wij wel opvallend. Je zou immers zeggen dat je vaker bij elkaar bent en dus ook meer gelegenheid hebt voor sex.

Het zal niemand verbazen, maar uit het onderzoek kwam ook naar voren dat het krijgen van een kind de groote gevolgen heeft voor het sexleven binnen een relatie.

Ergernissen van samenwonen:

Het onderzoek bracht ook een aantal ergernissen aan het licht (al valt het verslechterde sexleven daar waarschijnlijk ook al niet onder). Zo ergeren veel vrouwen zich aan de verdeling van de huishoudelijke taken. Ook rondslingerende was staat hoog op het ergernissen lijstje.

De vrouwen mochten ook aangeven voor wie zij hun partner het liefst zouden willen inruilen. Er werd massaal gekozen voor Jan Kooijman.

Jouw sexleven ook in het slop?

Wonen jij en je partner al samen en zit jullie sexleven in het slop? Surf dan eens naar Christineleduc.nl. Daar kun je allerlei sexy lingerie en seksspeeltjes kopen om het vuur in jullie sexleven weer wat aan te wakkeren!

Bestel nu bij Christineleduc.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.