Valentijnsactie Lexa van start!

Sinds gisteren is de valentijnsactie van Lexa van start gegaan! Tijdens deze mooie actie, speciaal voor vrijgezellen, krijgen nieuwe leden met een gratis account 24 uur gratis een full membership! Hiermee kun je alles wat betalende leden ook kunnen.

De Valentijnsactie van Lexa:

Dat je alles kan wat betalende leden kunnen is natuurlijk mooi, maar het is wel jammer dat het voor slechts 24 uur is. Toch is het een zeer interessante actie. Het biedt je namelijk de gelegenheid om Lexa eens goed te testen. Staan er wel leuke mannen of vrouwen op voor je? Kun je met de datingsite wat je zou willen? Dat zijn handige vragen om te beantwoorden voor je geld uitgeeft aan een full membership. Lexa geeft je nu de mogelijkheid om gratis antwoord op die vragen te krijgen.

Een nieuwe relatie vinden doe je niet in die 24 uur. Een date afspreken waarschijnlijk ook niet. Maar een (paar) leuke mannen of vrouwen spottenom mee in contact te komen moet toh lukken. Bevallen Lexa en je potentiële dates jou? Dan kun je uiteraard een full membership afsluiten, zodat je ook met hen in contact kan blijven.

Nog op zoek naar een date voor Valentijnsdag?

Heb jij al een date met Valentijnsdag? Nee? Schrijf je dan snel gratis in bij Lexa en misschien heb jij dan een leuke Valentijnsdag! De Valentijnsactie duurt nog tot en met 14 februari. Vergeet niet om ook even op onze actiepagina te kijken voor meer Valentijnsacties.

Schrijf je nu gratis in bij Lexa

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.