Valentijnsactie Ondeugend-daten van start!

De Valentijnsactie van Ondeugend-daten is vandaag van start gegaan! Bij hen krijgt iedereen die nu een gratis account neemt een gratis full membership van 3 dagen!

De Valentijnsactie van Ondeugend-daten

Tijdens die drie dagen kun je alles wat betalende leden ook kunnen, zoals berichten naar elkaar sturen, en berichten van potentiële (sex)dates lezen. Drie dagen is misschien niet genoeg om af te spreken voor een sexdate, maar je kunt toch zeker wel (een paar) potentiële sexpartners vinden en er een berichtje naar sturen. Ook kun je bepalen of Ondeugend-daten je bevalt en of je het er voor over hebt om een full membership af te sluiten, zodat je in contact kunt blijven met je potentiële sexpartners.

Wij raden je aan om je snel in te schrijven, want de actie duurt maar tot 16 februari (aankomende vrijdag). Heb je al een gratis account bij Ondeugend-daten? Dan hoef je nu alleen maar in te loggen om ook 72 uur gratis full member te worden.

Op zoek naar een sexpartner voor Valentijnsdag?

Ben jij op zoek naar een sexpartner voor Valentijnsdag? Schrijf je dan snel gratis in op Ondeugend-daten en start met zoeken! Kijk ook even op onze actiepagina voor andere Valentijnsacties!

Schrijf je nu gratis in bij Ondeugend-daten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.