Alle Valentijnsdag acties van datingsites op een rij!

Ja, ja het is eindelijk bijna weer zover! Het is bijna Valentijnsdag! Waarom zijn wij daar zo blij mee? Valentijnsdag is toch helemaal geen leuke dag voor de vrijgezellen? Nee dat klopt, maar veel datingsites hebben deze periode wel veel Valentijnsdag acties en aanbiedingen, waar jij weer van kunt profiteren als single. Dankzij Valentijnsdag kun je dus voordeliger lid worden van een datingsite, waardoor jij in 2015 Valentijnsdag wellicht kunt doorbrengen met jouw vriend of vriendin!

Meest interessante Valentijnsdag acties:

Relatieplanet:

Laten we beginnen met de meest interessante Valentijnsdag actie, die van Relatieplanet! Bij Relatieplanet krijg je namelijk maar liefst 30% korting op een full membership als je deze tussen 11 en 16 februari afsluit! Dat duurt nog even, maar volgens ons zeker de moeite waard. Relatieplanet is namelijk de grootste datingsite van de Benelux als gekeken wordt naar het aantal leden. Als je ergens dus een nieuwe relatie vindt, is dat wel bij Relatieplanet! Bekijk de onderstaande tabel voor de prijzen en schrijf je alvast gratis in om te kunnen beoordelen of Relatieplanet jouw geld waard is! Je kunt uiteraard ook onze review van Relatieplanet lezen voor onze mening.

 

Relatieplanet Membership: Duur: Prijs per maand: Prijs tijdens actie:
Full member 12 maanden € 7,21 € 5,05
Full member 6 maanden € 10,85 € 7,60
Full member 3 maanden € 14,50 € 10,15
Full member 1 maand € 28,50 € 19,95

Be2:

Een andere zeer interessante actie is die van datingsite Be2! Bij hen krijg je namelijk een erg leuk Valentijnsdag cadeau. Als jij in februari een premium membership van 3 maanden afsluit krijg je er 9 maanden gratis bij! Dat is dus een jaarabonnement voor de prijs van slechts 3 maanden. Dan ben je dus een jaar lang lid van één van de grootste datingsites van de wereld en Europa voor € 149,70. Schrijf je wel eerst gratis in om te beoordelen of Be2 de datingsite is die bij jou past!

Pepper.nl:

In oktober t/m december al Pepper.nl een actie. De gratis mini-date bij Bagels & Beans t.w.v. € 10,-. Dat was een groot succes. Daarom hebben zij deze nu opnieuw van stal gehaald als Valentijnsdag actie. Als jij een full member wordt tussen 7 en 17 februari krijg jij een cadeaubon voor een gratis mini-date bij Bagels & Beans. Dan kun je niet alleen daten bij Pepper.nl, maar kun je op hun kosten ook nog gratis op date met die leuke man of vrouw die je via hen zal ontmoeten! Schrijf je dus nu snel gratis in om te zien of Pepper.nl bij jou past!

3 dagen gratis full membership:

Lang, lang geleden was er eens een datingsite, genaamd Lexa. Zij bedachten een actie, de Lexa Date Days. Tijdens de actie kregen nieuwe leden bij een gratis inschrijving 3 dagen gratis full membership om de datingsite te leren kennen. We zijn nu enkele jaren later en nu struikelen de datingsites over elkaar heen met precies die actie. Dat het een leuke actie is, is dus wel bewezen!

We zeiden het al. Je krijgt 3 dagen gratis een full membership. Je denkt misschien: “Daar heb ik echt geen moer aan”. Nou wel dus. Je kunt namelijk de datingsite goed testen en kijken of zij jouw geld waard is. Is dat het niet? Dan heb je in elk geval geen geld verspilt. Tijdens de komende Valentijnsperiode zijn er meerdere datingsites met deze actie, dus probeer ze vooral allemaal uit, voor jij bepaalt waar jij echt een full membership gaat afnemen. De actieperioden zijn bij allemaal gelijk. Tussen 7 en 17 februari. Wacht dus niet te lang met het gratis inschrijven bij de volgende datingsites:

Lexa
50plusmatch.nl
Match4me.nl
Nieuwerelatie.nl

Profiteer en schrijf je in!

Ben jij het vrijgezellenleven zat? Of heb je gewoon zin om lekker te daten? Wacht dan even tot je gebruik kunt maken van de bovenstaande Valentijnsdag acties en profiteer ervan! Schrijf je gratis in bij meerdere datingsites om diegene te vinden die het beste bij jou past. Nu heb je de gelegenheid om dat te doen! Bij de datingsites die alleen een actie hebben als je een full membership afsluit, kun je je ook gewoon eerst gratis aanmelden. Dus start met daten!

Bekijk alle acties

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.