Valentijnsdag datingsite acties

Jeeeej, het is weer bijna Valentijnsdag! Waarom jullie daar als singles zo blij mee moeten zijn? Nou, heel simpel. In deze periode duikelen de datingsites altijd over elkaar heen met acties. Ook dit jaar verwachten wij weer veel acties. De eersten voor Valentijnsdag zijn al bekend gemaakt!

3 dagen gratis bij Lexa:

De Valentijnsdagactie van Lexa is een oude bekende. Je krijgt namelijk vanaf 11 februari, net als bij bijna elke actie van hen, een full membership van 3 dagen gratis als je je gratis inschrijft. 3 dagen gratis lijkt niets voor te stellen, en het is ook niet veel. Toch is het erg handig! Je kunt namelijk 3 dagen lang alle functionaliteiten gebruiken, alvast op zoek naar jouw valentijn én contact met hem of haar leggen. Zo kun jij dus mooi, gratis, beoordelen of Lexa dé nummer 1 datingsite voor jou is! Om ten volle gebruik te kunnen maken van de actie, raden wij je aan om je gratis inschrijving goed te plannen. Heb jij de komende 3 dagen geen tijd om de datingsite goed te testen? Schrijf je dan pas gratis in als je die tijd wél hebt. Maar wacht niet te lang! De actie loopt maar tot en met 17 februari. Profiteer dus nu!

Schrijf je nu gratis in bij Lexa

Full membership verdubbeling bij Pepper.nl!

Pepper.nl haalt hun super actie weer van stal! Vanaf 12 t/m 15 februari verdubbelen zij jouw full membership gratis! Dan kun je dus twee keer zo lang daten voor hetzelfde geld! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel. Schrijf je gratis in via onderstaande button en neem een full membership. Simpel toch?! Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in bij Pepper.nl, dé leukste datingsite van Nederland!

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl

€ 10,- Valentijnskorting bij Relatieplanet!

Bij Relatieplanet kun je vanaf 8 februari een full membership voor slechts € 10,- nemen! Gebruik hiervoor de kortingscode: 50fe16! Dankzij de korting van € 10,- kun je mooi kijken of de populairste datingsite van Nederland ook voor jou de juiste keuze is. De actie loopt nog tot en met 22 februari, dus wacht niet te lang! Schrijf je dus nu gratis in op Relatieplanet.nl en profiteer van hun actie!

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet

3 dagen gratis én 50% korting!

We zien deze Valentijnsdag eigenlijk maar twee verschillende acties. Of 50% korting op een full membership, of een full membership van 3 dagen gratis. Waarom zou je kiezen als je ook allebei kunt krijgen? Er zijn namelijk ook een aantal datingsites die deze acties combineren. Dus 3 dagen gratis én 50% korting. Ideaal dus als je na die 3 dagen verder zou willen daten op die datingsite. Hierbij een overzicht van de datingsites!

• Algemene datingsite: Stedendating, ook hun Belgische site doet mee
• Algemene datingsite: Metjou, ook hun Belgische site doet mee
• Maatje meer datingsite: Maatjemeer-Match, ook hun Belgische site doet mee
• Senioren dating: Seniorengeluk, ook hun Belgische site doet mee
• Gay dating: Girls.G-Dating, ook hun Belgische site doet mee
• Alleenstaande ouder dating: Alleenstaande-Papas, ook hun Belgische site doet mee
• Alleenstaande ouder dating: Alleenstaande-Mamas, ook hun Belgische site doet mee

Valentijnsdagactie van 50liefde.nl:

De eerste aangekondigde Valentijnsdagactie was die van 50liefde.nl. Daarmee hebben zij een perfecte timing, want zij zijn gloednieuw op onze website! Bij de datingsite voor senioren krijg je nu 50% korting op een full membership. Daarmee is dit gelijk een knaller van een actie! Een full membership van een jaar kost dan nog slechts € 7,50 per maand. Een koopje!

Wij raden je aan om eerst een gratis account te nemen, zodat je even rustig rond kunt kijken of 50liefde.nl bij jou past. Wil je full member worden? Neem dan uiterlijk 29 februari een full membership, want de actie loopt alleen deze maand!

Schrijf je nu gratis in bij 50liefde.nl

Jouw full membership verdubbelt?

50Liefde.nl is niet de enige datingsite waarbij je 50% korting kunt krijgen op een full membership! 50plusmatch.nl en Match4me.nl hebben namelijk ongeveer dezelfde actie! Met de kortingscode VAL016 verdubbelen zij namelijk vanaf 8 februari jouw full membership gratis! Dan kun je dus 2x zo lang daten voor hetzelfde geld! Ben jij hoger opgeleid? Maak dan gebruik van de actie van Match4me.nl. Ben jij boven de 50? Schrijf je dan in bij 50plusmatch.nl! Neem uiteraard wel eerst een gratis kijkje voor je een full membership afsluit. Want 50% weggooien is natuurlijk nog steeds zonde!:)

Valentijnsdagactie van e-Matching.nl:

Ben jij toevallig hoger opgeleid? Dan is deze actie misschien wel iets voor jou! De actie stelt niet heel veel voor, maar je moet een gegeven paard nou eenmaal niet in de bek kijken. Bij e-Matching.nl krijg je tot en met 29 februari 3 gratis contacten als jij je gratis inschrijft. Op zich best handig. Met het gratis account kun je even rondkijken en als je een leuke man of vrouw tegenkomt kun je gelijk kijken of hij/zij reageert. En wie weet? Misschien heb je aan 3 contacten genoeg en ontmoet jij de liefde van je leven helemaal gratis!

Schrijf je nu gratis in bij e-Matching.nl

Spendeer Valentijnsdag niet alleen

Kom op, met al die leuke acties heb je toch geen excuus meer om alleen te zijn met Valentijnsdag? Maak dus gebruik van één of meerdere van bovenstaande acties en wordt iemands Valentijn!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.