Vier op tien vrouwen heeft plezierloze sex

Maar liefst 40 procent van de Nederlandse vrouwen heeft plezierloze sex. Dat is gebleken uit onderzoek uitgevoerd door het Kenniscentrum voor Seksualiteit. Het onderzoek is vorig jaar gestart en ruim 8.000 Nederlandse mannen en vrouwen zijn ondervraagd.

Mannen wel tevreden:

Mannen blijken een stuk tevredener te zijn met de sex. Van hen geniet namelijk 78 procent tegenover 60 procent van de vrouwen. De belangrijkste redenen voor het gebrek aan sexplezier bij mannen zijn een vroegtijdig orgasme en erectieproblemen. De vrouwen klagen het meest over een te droge vagina en orgasme- of opwindingsproblemen.

Droogstand flink gegroeid:

Maar het onderzoek heeft ook andere dingen aangetoond. Bijvoorbeeld dat meer mensen zelden sex hebben. Ongeveer 17 procent van de mannen en 22 procent van de vrouwen zegt al een halfjaar geen sex gehad te hebben. In 2006 ging het nog om respectievelijk 13 en 16 procent.

31 procent gebruikt geen anticonceptie:

Een ander schokkend getal zijn de cijfers over anticonceptie bij vrouwen. Het aantal vrouwen dat het namelijk niet gebruikt is gestegen van 31 procent in 2009 naar 40 procent nu! Van alle vruchtbare vrouwen die wel sex hebben, maar niet zwanger willen worden, gebruikt alsnog 9 procent geen voorbehoedsmiddel. Oliedom natuurlijk!

Plezierloze sex of zelfs geen sex?:

Sta jij ook al een tijd droog en ben je dat meer dan zat? Schrijf je dan snel gratis in bij Ondeugend-daten. Een sexdatingsite waar je op zoek kunt naar een spannend avontuur zonder verplichtingen!

Schrijf je nu gratis in bij Ondeugend-daten

Heb jij plezierloze sex? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, sex moet voor zowel jou als voor je partner heerlijk zijn! Kijk eens op Christineleduc.nl. Bij hen kun je sexy lingerie en seksspeeltjes kopen. Ideaal om jullie sexleven een boost te geven! Gebruik wel anticonceptie! Bestel je condooms bijvoorbeeld snel en anoniem bij Drogisterij.net!

Bestel nu bij Christineleduc.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.